6 geniale Ikea-hacks til hjemmekontoret

Et stilfuldt og praktisk hjemmekontor behøver ikke at koste alverden. Se bare med her, hvor vi giver 6 smarte idéer til, hvordan du indretter hjemmekontoret med de billige Ikea-hacks.

DIY skrivebord

1. Maling på lampen og tapet på bordpladen

Har du en skrivebordslampe, som ikke fås i den farve, du gerne vil have. Så køb en spraymalling, og få den, som du gerne vil have den.

Det samme kan du gøre ved bordpladen, hvilken du også kan beklæde med tapet – så hurtigt kan du få et plankebord!

Lampe, 299 kr., Ikea// Skrivebord, 1.304 kr.,Ikea

2. Skab orden på hjemmekontoret

Skab orden på dit skrivebord med smarte opbevaringsløsninger. Brug eksempelvis køkkenbeholdere til kuglepenne, billedlister til småting, der ellers ville blive væk bagerst i en skuffe, og clipboards til minder eller vigtige husketing.

Billedliste, 59 kr., Ikea

3. Byg dit eget skrivebord

Dette moderne og stilfulde skrivebord er både nemt og billigt at lave. Det eneste du skal bruge er et skuffeelement fra Ikea, en benbuk og en let bordplade.

Skuffeelement, 490 kr., Ikea // Benbuk med hylde, 250 kr., Ikea

4. Det lille hjemmekontor

Drømmer du om at arbejde hjemme, men har ikke et ledigt rum? Et hjemmekontor behøver ikke at være et separat rum – det kan nemt være en del af et andet rum. Med Ikeas ... kan du nemt få plads til et hjemmekontor i soveværelset, entréen eller stuen.

Hylde med skuffer, 299 kr., Ikea // Hyldeknægte, 5 kr. per stk., Ikea

LÆS OGSÅ Hyldeknægte: 4 forskellige typer, du skal kende

5. Minimalistisk skrivebord

Et skrivebord, der både ser stilet ud og samtidig er praktisk, behøver ikke koste alverden. Fokuser på at holde rummet eller hjørnet, hvor bordet er placeret, så minimalistisk så muligt.

Skrivebord, Ikea 359 kr.

6. Cool skrivebordslampe

Giv et dit hjemmekontor et frækt pift med denne lækre harmonika-lampe, som du kan lave med et Ikea-spejl og en klemmelampe.

Spejl, 59 kr., Ikea

Poppytalk.com guider dig lige her.

HÅNDPLUKKET TIL DIG