6 smarte IKEA-hacks, dit kæledyr vil elske!

Forkæl din hund eller kat med en ny seng, en klatrevæg eller en hævet madhylde lavet af fund fra IKEA. Få 6 smarte IKEA-hacks til dit kæledyr her!

Ikea hack til kæledyr
© Getty Images

Gør din væg til en legeplads for din kat

Vi er vilde med denne klatrevæg til hjemmets kat, der er lavet af MOSSLANDA billedhylder fra IKEA. Brug hylder i forskellige længder og hæng dem op i forskellige højder. Hæng også KNAGGLIG trækasser op, så din kat har et sted at slappe af og brug hyldeknægte til at dingle legetøj fra.

LÆS OGSÅ Hyldeknægte: 4 forskellige typer, du skal kende

Smart reolsystem med plads til kæledyret

Lav en reol til stuen eller kontoret med masser af opbevaringsplads og en lille plads til dit kæledyr. Sengen er en IKEA dukkeseng, men fungerer perfekt til din lille hund eller kat.Se, hvordan du bygger reolsystemet af IKEA-møbler her.

Klatretårn lavet af IKEAs LACK borde

Vi er vilde med IKEAs LACK bord, der har været en del af deres sortiment siden 1979. Brug dem til at bygge et klatretårn til din kat og pak benene ind i snor eller garn, så din kat kan kradse løs.

Ikeahackers.net har en gennemgang af projektet lige her.

Organisér dit kæledyrs mad med IKEA fund

Hvis du er træt af konstant at rydde op efter dit kæledyrs mad, skal du lave denne smarte IKEA hack. Bakken og skålene gør det ikke kun pænt og ryddeligt, men holder holder også styr på maden, og gør det meget lettere at rengøre.

Få den simple guide lige her.

Smart madhylde til din hund

Hæv din hunds madskåle med dette smarte IKEA hack. Hævede madskåle er pænere, men er også sundere for din hund, da det hjælper den med at trække vejret bedre, men den spiser. Brug IKEAs BYLLAN bærbar computer støtte som madhylde og CAPITA stålben for at hæve bordet.

Katteseng sat fast på væggen

Den her smarte IKEA hack er super nem at lave, og din kat vil elske at putte sig i den, når du er på arbejde. Det eneste du skal bruge er en kurv, en træplade, skruer til væggen og et tæppe eller pude.