6 smukke DIY drømmefangere, du nemt selv kan hækle

Udsmyk dine vægge og fang dine drømme med en smuk drømmefanger. Her får du 6 DIY-guides til, hvordan du hækler din personlige drømmefanger. Det er slet ikke så svært som du tror.

23. juni 2017 af Malene Mandrup

Farverig drømmerfanger i tunesisk hækling

Michelle, som er bloggeren bag Poppy & Bliss, har lavet en gratis hækle-guide med denne smukke og farverige dreamcathcer. Fjerene er nemme og hurtige at lave - især hvis du har en grundlæggende viden om tunesisk hækling. 

Find hækle-opskriften her.

Hæklet drømmefanger med blomster og blonder

Hos Megmade With Love kan du finde en detaljeret trin for trin-guide til denne romantiske drømmefanger. Bloggeren Meg har brugt blomster og lange blonder, men du kan sagtens lave din helt egen personlige udgave og tilføje præcis, hvad dit hjerte begærer.

Simpel dreamcatcher i sort garn

Denne simple og smukke drømmefanger er nemmere at lave end du tror. Drømmegangeren er lavet af bloggeren Emily, der elsker at hækling i alle afskygninger. Du kan finde hækle-guiden på hendes blog The Loopy Stitch.

Fang de store drømme med en stor drømmefanger

Har du store drømme? Eller drømmer du bare om en smuk drømmefanger til at pryde din væg? Så skal du give dig i kast med at hækle denne smukke drømmefanger lavet af Erika, der har bloggen Caught on a Whim.

Dreamcatcher med farverige hængende fjer

Denne smukke drømmefanger med farvede fjer kan både bruges som vægkunst, men kan også hænges frit fra loftet. Er det denne drømmefanger, du skal have, så kan hækle-mønsteret bestilles på ravelry.com

Skøn drømmefanger med vintagelook

Vi er vilde med denne drømmefanger med fjer og perler af Lauren, der har bloggen Calico Skies. Du kan hækle dit eget mønster eller vælge den nemme udgave, hvor du køber en smuk hæklet mellemlægsserviet.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste