8 smarte idéer til at opbevare hundemad (og kattegrus)

Det kan være svært at skjule 10 kilo tørkost på en elegant eller smart måde. Men ikke umuligt! Og du kan enten købe dig til en løsning eller lave din egen.

Opbevaring af hundemad
© Ruffwear/Pinterest

Er du også den heldige ejer af en firbenet følgesvend, så kender du måske også til problemet med opbevaringen af nogle af de nødvendigheder, der følger med som tørkost og kattegrus, der ofte kommer i store sække. De er nemlig sjældent designmæssige genistreger eller særligt handy for den sags skyld.

Men med lidt snilde og gode idéer kan du skrue den perfekte løsning sammen - eller købe dig til den.

Hundeskåle og opbevaring i én

I stedet for at gemme den kæmpe sæk med tørkost væk i et skab kan du gemme den under hundeskålene i en smart løsning.

Skab og sokkel med guf

Har du ekstra meget plads i køkkenet, så brug skabsplads til at stille en stor plastikboks med maden i og brug en sokkelskuffe til at opbevare skålene. Det er da tjekket!

Genialt Ikea-hack

Med én af Ikeas små fyretræskommoder, kan du trylle et ret godt resultat frem, hvor der både er plads og serveringsstand. Er du ikke erfaren nok til at forvandle to skuffer til ét stort rum med låg, så behold i stedet skufferne, beklæd dem med plast, og hæld maden direkte heri.

Personlig spand

Drøn i byggemarkedet eller Ikea og find en stor metalspand, du kan give en makeover. Brug spraymaling egnet til metal og pynt spand og låg med enten mærkater eller brug skabeloner, du kan spraye på.

TIP Du kan også male et felt med tavlelak og skrive instruktionerne til Rollos daglige ration her på.

Smart dispenser og opbevaring i ét

Slip for at fumle med en skovl, ske eller dine hænder og kast dig ud i dette lettere avancerede projekt, der egner sig perfekt til et bryggers eller garagen.

Løsninger, du kan købe dig til

Foderstande med opbevaring

Opbevar tørkosten, hvor den også skal serveres. Det giver da mening. På webshoppen Etsy kan du finde adskillige varianter af den idé.

Stor kasse til tørkost med låg, der kan eleveres, fra Etsy-shoppen 'LilBitRustic', 842,17 kr. - kan købes her.

Kasse med skuffe til tørkost, fra Etsy-shoppen LeBoisdesLumieres til 291,51 kr. - kan købes her.

Smart hældefunktion

Hvis du sædvanligvis har en stor pose stående i skabet, så gør det hele nemmere for dig selv med denne smarte pose. Køn er den måske ikke, men smart det er den virkelig.

Foderpose, Kibble Kaddie, 10 l., fra Ruffwear til 399 kr. - kan købes her.