8 søde og eventyrlige DIY-idéer til børneværelset

Kribler det i fingrene for at komme i gang med et kreaprojekt? Så se med her, hvor du får 8 sjove DIY-ideer til børneværelset, som du selv kan lave til næsten ingen penge.

Sy en finurlig gulvpude til børneværelset

Dit barn vil elske at putte sig i en stor gulvpude, der ligner skøre figurer. Det kræver lidt snilde med symaskinen, men skabelonerne får du gratis hos Joann.com.

Lav og mal en sød is-knagerække

Gør det sjovt for dine børn, at hænge overtøjet på plads med en knagerække der ligner deres yndlingsispinde. Et super skønt sommerprojekt, som både er billigt og overskueligt. Læs mere her.

Lær-selv-at-rydde-op kommode til børneværelset

Denne kommode vil uden tvivl hjælpe dit barn med at lære selv at rydde op på børneværelset. Kommoden er fra IKEA og markaterne kan laves af farvet klæbefolie - supernemt og til ingen penge.

Børneværelse med hjemmebygget klatrevæg

Har dine børn nogle gange krudt i røven? Så er en klatrevæg på børnværelset en god idé. Klatrevæggen kan hjælpe med at brænde børnenes energi af samt træne deres motorik og koordination. Du kan nemt og billigt selv bygge en klatrevæg derhjemme.

TIP Overvej om klatregrebene skal monteres direkte på væggen, eller på en træplade. Undersøg også hvilken vægtype det skal monteres på (mursten, beton, gips, træ).

Forvandl et gammelt møbel til det fineste legekøkken

Denne DIY er utrolig budgetvenlig at lave, men kræver også tid og viljestyrke for at lykkes. Bloggeren bag athomewithashley.com har lavet en detaljeret guide her. Så er det bare om at komme i gang - du, og især dit barn, vil ikke fortryde det!

Mal en eventyrlig væg med bjerge

Du behøver ikke være ekspert med en pensel for at lave denne fine væg på børneværelset. Med denne DIY-guide kan alle være med - uden tvivl et hyggeligt weekendprojekt.

Søde DIY IKEA-hacks til børneværelset

Opgrader IKEAs FLISAT-børnetaburet med lidt maling og lav de sødeste sidepladser til børneværelset. Dit barn vil elske dem. Find DIY-guiden her.

Sidebord og opbevaring i ét til børneværelset

Er dit barn vild med biler? Så vil dette smarte opbevaringsbord lavet af et dæk uden tvivl være en succes. Lav bordet med to runde topplader i sortmalet mdf, tre hjul monteret på bordets bund og et eller to gamle, hvidsprøjtede bildæk.

HÅNDPLUKKET TIL DIG