9 fnugrulle-tricks, der gør dit liv nemmere

Det er smart! Især den med badeværelset!

© Ikea

Foruden at opfriske dit tøj, så har rullen med den klæbende overflade andre smarte anvendelsesmuligheder, som måske endda næsten er smartere end det egentlige formål.

Brug den til at…

… Støve din lampeskærm af

Dem, der har prøvet at støve en lampeskærm af stof af, ved også hvor håbløst et redskab en karklud med vand fx er. En fnugrulle derimod!

… Opfriske dine velourmøbler

Har du en sofa i noget vanskeligt materiale, så er det fnugrullen, du skal have frem. Den kan hurtigt forvandle en veloursofa eller pude.

… Støve gardinerne af

Tænker du nogensinde over, at du skal huske at støve gardinerne af? De er som gigantiske støvfangere. Her er fnugrullen din bedste ven.

… Fjerne glimmer

Hvis ikke glimmer ender med at blive forbudt i 2018 som ventet, så er det godt at vide, at du nemt fra fjerne det med rullen, inden det ender overalt.

… Samle små glasskår op med

Når du har fjernet det værste, så kan det være en god idé at køre ulykkesscenen over med en fnugrulle, der kan tage de helt små og næsten usynlige skår.

… Rengøre børnenes legetøj

Børns legetøj kan være som magneter for hår, støv og andet fnuller, der kun bliver værre med tiden. Men mindre du lige kører en fnugrulle omkring børnene legetøjssamling.

... Opfriske badeværelsesgulvet

Fnugrullen er også fortrinlig at bruge, de steder, hvor du reder dit hår og fæller mest. Brug fnugrullen mellem støvsugninger, så kan du udskyde tjansen lidt.

... Fjerne hundehår

Har du en firbenet ven, der efterlader sig keratinspor overalt, så fat fnugrullen og afhjælp problemet i en ruf.

... Samle små legetøjsdele op

Har du børn og elsker de lego, har du sikkert prøvet at træde på det og kan hurtigt genkalde dig smerten! Brug fnugrullen til at samle lego, perler og andre smådele nemt op fra gulvet.

... Fjerne krummer fra dugen

Har du lagt dug på bordet, kan du nemt friske den op mellem måltider og slette alle spor af knasende brød med din nye bedste ven.