9 ting, du skal lave i weekenden - fordi du fortjener det!

Efteråret er over os og det er godt, du har fundet denne liste.

© www.the-kate-tin.blogspot.dk & Carla Sofie Molge

På en måske regnvåd weekend, hvor du mest af alt har lyst til at kvittere din sofas sirenesang med et langt kram, er det tid til at hive listen her frem.

En liste over ting, du skal lave lige netop på en dag, hvor alt andet fejler - fordi du fortjener det!

God fornøjelse!

© www.the-kate-tin.blogspot.dk

1 Bag en vild kage

Det er som om, kager smager lidt bedre, når de er hjemmebagt. Som om, man har gjort sig fortjent til de himmelske mundfulde med sit slid. Så find en vild opskrift og slå dig løs! Måske den her bandit!

© Carla Sofie Molge

2 Bind en blomsterkrans

Det er nu, du skal give dig tid til at udføre et lille kreaprojekt, som du vil blive glad for, hver gang du kigger på det fremadrettet. Smut en tur til din favoritgrøntpusher og køb blomster og grene og lav en smuk krans til døren eller en væg indenfor. Vælg sorter, der visner smukt.

Hortensia er et godt bud!

3 Lav et fodbad

Hånden på hjertet, er dine fødder så ikke lidt forsømte? Giv dem noget kærlighed og et laaangt varmt fodbad, hvor du hiver alle remedierne frem og får skrubbet, skuret, filet og lakeret. Det er velvære, der er til at forstå.

© Christine Vergo

4 Stryg dit tøj

Er du typen, der aldrig når at få strøget dine skjorter før i sidste øjeblik, så gør dit fremtidige jeg den storartede tjeneste at få det gjort i god tid. Det kan godt være, det er liiidt kedeligt, men indsatsen lønner sig trefoldigt på travle morgener.

© iStock

5 Lav din egen hårkur

Giv også øverste etage en overhaling og bland din egen hårkur, du kan lade sidde i lang tid.

Få gode tips til, hvad du kan bruge i en hjemmelavet hårkur afhængigt af, hvad du gerne vil opnå, lige her.

6 Mal en væg i soveværelset

Og så til vores favorit! Der er noget svært tilfredsstillende ved at se et rum transformere sig strøg for strøg. Så trænger du til forandring i hjemmet, så fat rulle og pensel - og husk malertapen! Skal du have en helt skarp kant, så mal først langs hele tapekanten med den samme farve, som væggen, du ikke maler. På den måde mætter du eventuelle huller der ellers var blevet fyldt med din nye farve. Lad det tørre og mal så endeligt med din nye kulør - måske årets farve 2018?

© @Bumblebujo

7 Start en bullet journal

Kunne det friste, at få styr på din hverdag, overblik over dine dårlige vaner og motivationen til at nå dine mål? Ja, ikke! Så start din egen bullet journal, det største analoge kalenderhit i år.

Se, hvordan du kan gøre lige her.

© iStock

8 Læg neglelak

Giv dig selv tid til at lægge en smuk lak, mens du venter på, at den rent faktisk tørrer ordentligt, før du stikker nallerne i et nyt projekt. Der er noget meget afslappende over at vide, at du i en halv times tid ikke kan gøre andet end vente. Måske med en serie. Det er klart.

9 Skriv et brev

Der er noget terapeutisk over at nedfælde tanker og hilsner på papir fremfor elektronik. Så gør både dig selv og måske dit ældste familiemedlem eller en fjern ven glad, og skriv et helt old school brev.