Betongræskar: Louises nemme DIY har taget Instagram med storm

"Overvældende!" kalder Louise selv modtagelsen af sin halloween-DIY, efter hun delte den på Instagram.

© Louise Otto/@livingonabudget.dk

I anledning af halloween har 36-årige influencer og konsulent Louise Otto fundet nylonstrømperne og en masse hobbybeton frem.

Ah hva? Tænker du måske.

Det lyder ikke som det oplagte udstyr til halloween, men det viser det sig i den grad at være!

Og det har en hel masse følgere på Instagram også fået øjnene op for, efter Louise (@livingonabudget.dk) delte en video af sit fine halloween-kreaprojekt, som har resulteret i de fineste betongræskar.

Idéen til at lave halloween-dekorationerne fik Louise tilbage i sommeren efter en tur på Pinterest:

  • Jeg tænke, at dem jeg bare prøve at lave. Jeg har tidligere lavet flere ting i beton og måtte bare prøve de her græskar også, siger Louise Otto til Boligmagasinet.dk.

Betongræskar til både lys, blomster og med stilk

Guiden til, hvordan Louise har lavet sine betongræskar, er blevet set mere end 118.000 gange i skrivende stund og næsten 250 har kommenteret videoen, hvor Louise fylder enderne af nylonstrømperne med beton.

Herefter bliver de formet som runde klumper og dernæst placeres tre madelastikker strategisk omkring "betonbollen", så græskar-looket træder frem.

Betongræskarene kan bruges med både fyrfadslys eller planter i. Eller helt uden indhold, men med en lille gren som stilk.

Se i videoen herunder, hvordan du præcist gør:

Skal du også i gang med at fylde nylonstrømperne nu? Du kan se endnu flere virkelig fine halloween-DIYs på Louises Instagram-profil @livingonabudget.dk.