Bryllupsinvitationer | Find design online eller lav dem selv

Skal du giftes er en af de første overvejelser, du skal gøre, hvordan jeres bryllupsinvitationer skal se ud - bliv klogere på hvilke muligheder der er for lave dem selv, design online eller købe dig til det hele.

Bryllupsinvitationer
© Ink Saloon

*Det er så yndigt at føø-ølges ad"... - nynner du måske, mens du drømmer om dagen hvor du skal sige 'JA!' til din udkårne.

Men hey, stop! Lad os starte et andet sted: bryllupsinvitationerne!

Hvordan skal de se ud?

Hvad enten du er til helt stilrene bryllupsinvitationer uden så mange detaljer, eller godt kan lide blomster og romantik, så er der hjælp at hente.

Der er flere steder online, hvor du kan bruge skabeloner designet på forhånd. Her er det gjort nemt for dig, blot at ændre teksten så den passer til jeres informationer.

Andre steder er det muligt at redigere i designet og selv tilføje ekstra dekoration og fotos.

Hvis du mere er til selv at lave den slags, har vi udvalgt inspirerende ideer til hvordan du nemt selv kan lave bryllupsinvitationer med personligt præg.

bryllupsinvitationer
© Minted

Bryllupsinvitationer designet på forhånd

Kalas Studio

Konceptet hos denne side er, at du køber et design, som du selv færdiggør på din computer og efterfølgende printer hjemme i stuen eller får et trykkeri til at printe. Smart, hvis du godt kan lide at lege layout.

Find udvalg her.

Minted

En platform, der fungerer som samlingspunkt for individuelle designeres arbejde fra hele verden, og der er med garanti et design i blandt, som du kan lide. Sitet tilbyder prøveprints, inden du lægger din endelig bestilling - smart!

Find udvalg her.

Ink Saloon

Dansk platform, der rummer udvalgte designeres bud på trendy bryllupsinvitationer. Udgangspunktet for udbuddet af designs er, at kunsten hives ned af væggen og overføres til invitationerne for at give dem et lækkert look.

Find udvalg her.

bryllupsinvitationer
© Kalas Studio

Bryllupsinvitationer du selv kan designe

Vistaprint

Tilbyder et væld af forskellige invitationer, der er designet på forhånd. Sitet har gjort det nemt for dig at vælge blandt mange designs. Hvis du synes, det bliver for uoverskueligt med for mange valgmuligheder, så vælg kategorien med de skabeloner, der trender lige nu. Så kan du hurtigt vælge mellem de mest anvendte designs.

Find udvalg her.

Optimalprint

Opload dit eget design og administrer alt fra skrifttyper til xx. Her er der rig mulighed for at vælge designs, der passer til dit tema. Du kan nemt oploade tekst og foto til dine invitationer og på den måde lege med designet, inden du trykker køb. Ligeledes kan du vælge mellem mange slags papir og overflader på dine invitationer.

Find udvalg her.

Canva

Her kan du gratis designe dine egne bryllupsinvitationer. Det eneste sitet kræver er, at du opretter dig som bruger. Du behøver ikke have grafiske evner for at bruge platformen, der er intuitiv og nem at manøvrere i.

Find udvalg her.

bryllupsinvitationer
© Søstrene Grene

DIY bryllupsinvitationer du selv kan lave

Hvis du hellere selv vil i gang med saks og limstift, så er der masser af fine, opfindsomme ideer du kan lade dig inspirere af og gøre dine invitationer ekstra personlige.

Fold din invitation som origami

Anderledes og kreativ måde at lave dekorationer på. Hvis du ikke synes, det virker ligetil at printe teksten ud, så den står præcis i forhold til foldelinjerne, så lav invitationen for sig og lad kuverten være den du folder omkring invitationen. Luk med laksegl eller et smukt klistermærke som prikken over i'et.

Lad et billede stå frem bag teksten ved at printe selve invitationen på semi-transparent kalkerpapir. Det fås hos mange tegnebutikker og køber du 90 grams papir, svarer det til almindeligt kopipapir at printe på. Papiret er eksklusivt at røre ved og giver billedet i baggrunden ekstra dynamik.

Stansejern med motiv

En nem idé, der er nem at udføre. Print din tekst ud på hvidt papir og lav bagefter et hulmønster med bestemte motiver, der går igen. Her er ideen udført på adresselabels, og hvis du lader det samme mønster gå igen på invitationer og bordkort, har du allerede skabt et fint sammenhængende tema. Hulmaskiner, eller stansejern, med motiver, fås i mange forskellige udgaver hos hobbyforretninger.

Forseglede blomster

Brug tørrede blomster, som dekorativt indslag på dine invitationer og lad den samme slags blomst gå igen, når du lukker kuverten inden invitationen afsendes.

Simpelt og effektfuldt

Simpelt kan det gøres. Jute-snor, tekst printet på brunt karton og et farvet stykke papir bagerst. Lav et lille hul så overkanten på begge stykker karton flugter og bind de to lag sammen med den rustikke snor. Vælg en kuvert i matchende nuancer for en gennemført forsendelser.

Match båndet med kuvert

Vælg en farve, som du lader gå igen flere steder på din invitation. Det kan være skriften, der har samme farve som et velourbånd, der bindes omkring papiret. Kuverten kan ligeledes vælges i matchende nuance for et gennemført look. Lader du samme farve gå igen til festen, fx på bordkort og stearinlys, så hænger temaet ekstra fint sammen.

Velduftende invitation

Tilføj en enkelt lavendel-stilk til invitationen, og understreg et naturligt tema. Lad kvisten være tørret - det både dufter skønt og sviner minimalt. Bind eventuelt kvisten fast med en lille snor eller brug dekorativ tape til at fastgøre på invitationen.