© Monsters Circus

De bedste ideer til nytårsbordet

Skab det flotteste bord med de mest simple metoder. Mette fra Monsters Circus giver sine bedste tips til det festligste bord.

27. december 2016 af Mette Holm

Festligt nytår på den nemme måde

Sidste side af kalenderen skal snart rives ud – og det betyder, at der skal skrues op for festlighederne, når årets sidste aften skal fejres.

Borddækningen til nytårsaften kan gøres super enkelt. Jeg har forvandlet nogle karafler til fine lysestager og pyntet bordet med glittergrene. Du får en guide til dem begge lige her.

© Monsters Circus

Fra flaske til stage

Til karaffel-lysestagerne skal du bruge nogle lysspyd. Det nemmeste er at gøre brug af karafler og flasker, du har i forvejen og du kan sagtens bruge forskellige slags – det skaber et fint udtryk på bordet. 

Jo flere jo bedre og i løbet af få minutter, er nytårsbordet klar.

© Monsters Circus

Glimmer hører nytåret til

Glittergrenene er skabt med spraylim og glitter. Du kan vælge store eller små grene, alt efter hvad der passer bedst til dit bord. 

Det er helt simpelt. Spray grene med lim og giv dem en kærlig omgang glitter efterfølgende. Vaske ægte nytårsstemning.

© Monsters Circus
© Monsters Circus

Følg Monsters Circus her

Boligmagasinet.dk vil gerne bidrage til udbrede kendskabet til de mange nye og kreative DIY's, som Mette Holm finder på hjemme i sit svenske træhus, der efter hendes eget udsagn både ligner et pippi-hus udenpå og indeni.

Du kan følge med i Mettes projekter på boligmagasinet.dk/monsterscircus eller på Bolig Magasinets Facebook-side. Her vil vi løbende lægge nogle af Mette Holms bedste DIY's ud. Du kan også følge hendes personlige blog her

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste