Denne fejl begår alt for mange, når de vil male derhjemme

Dét her er godt at vide næste gang, du har lyst til at give dit hjem en overhaling med maling.

© Jotun

Når du nu er endt herinde på Boligmagasinet.dk tillader vi os at antage, at du er vild med indretning. Og med en sådan passion har du formentlig prøvet at male dine vægge derhjemme en gang eller rigtig mange selv.

Det placerer dig også i risikozonen for at begå én af de mest gængse fejltagelser, når det gælder at male.

Det er nemlig ikke nok eller nødvendigvis en god investering at købe kvalitetsmaling.

For køber du bare nogle tilfældige pensler og ruller, vil du slet ikke høste frugterne af den gode maling, du har købt. Mange af os overser nemlig vigtigheden af gode redskaber, når vi skal male!

Ifølge Julia Kendell, der er en velrenomeret indretningsekspert hos britiske BBC, så kan det bedre betale sig at flotte sig med kvaliteten på pensler og ruller fremfor maling.

Det forklarer hun til mediet House Beautiful:

"Hvis du investerer i nogle pensler af virkelig god kvalitet, er det faktisk muligt at slippe af sted med at bruge en billigere maling - og hvis du tager dig tid til at gøre dine forberedelser ordentligt, kan du faktisk opnå et virkelig godt resultat med maling i alle prisklasser," lyder den opmuntrende melding fra den populære tv-vært.

Det er hermed noteret! Og forestil dig lige, hvor nemt det bliver, hvis både kvaliteten på pensler, ruller OG maling er i top... Ja tak!