Denne skønne idé er oplagt at bruge over din sofa

Gallerivæg, salonophængning eller billedevæg. Kært barn har endda flere navne endnu! Men nogle gange, får vi lyst til at prøve noget andet - og næste gang skal det være dette!

© Ferm Living

Billedevæggene har været en stor tendens de seneste - efterhånden - mange år. Og det er en tendens, der er kommet for at blive en god rum tid endnu takket være museums- og litteraturplakaterne.

Men selvom vi elsker måden at forene personlighed med vægudsmykning, kan billedevæggen også være en rodet omgang for øjet og en svær ting at balancere i indretningen.

Men, hvad gør man så lige, når man har brug for noget på væggene, så der ikke er helt bart, men man stadig gerne vil have at udtrykket forbliver roligt?

Så maler du et lærred!

Du maler det i samme farve, som væggen (det fungerer klart bedst, hvis du ikke bor med helt hvide vægge!).

© Jotex

Hvis du synes, det bliver en anelse for dæmpet til din smag, kan du give malleriet lidt kant på forskellige sjove måder.

Du kan fx male kanten af dit lærred, lade en enkelt farve changere fra midten og ud - eller omvendt - eller male først med en kontrastfarve og herefter med din vægfarve, så der titter lidt anden farve frem nogle steder.

God fornøjelse!