Derfor er folk begyndt at gemme deres Cocio-flasker til at bruge i indretningen

Der er mening med galskaben, når der bliver købt stort ind af Cocio - i små flasker. Se bare her, hvordan du kan bruge dem til at løse en velkendt udfordring.

Cocio-flasker som krydderiopbevaring
© Aslak Raanes/Flickr

Det er ikke første gang, det er sket.

At der mangler smukke, prisvenlige løsninger på opbevaring i køkkenet.

I dette tilfælde er der tale om krydderier. Noget, der i mange danske hjem ender med åbne poser i én stor blanding, der er umulig at få overblik over og som drysser i skuffen med et knap så appetitligt krydderimiks som følge.

Derfor er flere og flere begyndt at skabe deres egne og yderst prisvenlige løsninger. Og det er her, Cocio-flaskerne kommer ind i billedet.

For med en samling tomme, rensede Cocio-flasker af den lille slags kan du skabe et tiltrængt overblik over dine tørrede smagsgivere.

Cocio-flasker som krydderiopbevaring
© Joan Bay

En af dem, der har gjort det, er Joan Bay, der har delt billedet af det færdige resultat i en gruppe om indretning op Facebook.

Hun har brugt sine flasker - og mange af dem - til at omdanne en hel køkkenskuffe til krydderiopbevaring. Og aaah, hvor er det da dejligt overskueligt at kigge på!

Vil du gøre hende kunsten efter, så mal lågene med tavlelak, så du kan skrive, hvad der er i de små flasker og undgå en langsommelig gætteleg, når du skal bruge dine krydderier.

Du kan også vælge at gøre som Henriette Kinch, der også har delt billedet af sine Cocio-flasker.

Cocio-flasker som krydderiopbevaring
© Henriette Kinch

Fordi de står på en hylde, har hun i stedet peppet dem op med en fin label, men dog stadig malet lågene, så udtrykket bliver mere stilrent end originalfarven; gul.

Og det er måske værd at nævne, at det ikke kun er Cocios miniflasker, der egner sig til projektet. Marmeladeglas eller andre konservesglas kan sagtens bruges. Det bedste resultat får du, når du vælger en masse identiske glas og maler lågene, så de fremstår ens.

God fornøjelse!