DIY på 30 minutter: Pimp dine høretelefoner og høst fordelene

Der kan være flere fordele ved at gøre noget ekstra ud af dine høretelefoner eller opladere.

undgår knuder på ledningerne
© Pinterest

Kender du det; du har lyst til at skabe noget kreativt og bruge dine hænder, men du har simpelthen ikke tålmodigheden til DIY-projekter, der tager timer, dage eller uger.

Vi kan hjælpe! Vi giver dig hver uge forslag til små, kreative projekter, som ikke behøver at tage mere end 30 minutter (minus tørretiden).

I denne uges DIY giver vi dig løsningen på nogle af de problemer, der opstår som ejer af iPhone opladere og høretelefoner.

Ofte kan der opstå forvirring, når flere med iPhones er samlet. Løsdele som opladere og høretelefoner ligner til forveksling hinanden, så hvem er egentlig den heldige ejer?

Pimp din og så er du aldrig i tvivl!

Du kan både gøre det diskret eller gå all-in. Fx ved at dekorere stikket med perler eller sten, du limer på med en kontaktlim. Ingen vil tage fejl af dit bling!

Du kan også dekorere ledningen med forskellige farver neglelak. En oplagt idé til dig der har 'sjatter' liggende.

En anden mulighed med høretelefoner og deres tynde ledning er at bruge en håndfuld Hama-perler og en lille kniv eller saks.

Lav et snit i perlens ene siden, så du kan åbne den op og klemme den om ledningen. Du kan variere perlerne i et utal af farver og mønstre! Dekorere hele ledningen eller bare friske den op med nogle få.

PSSST Vælger du løsningen med perler fra top til tå undgår du også sammenfiltring!

En lidt hurtigere løsning kan være at vikle farverigt tape omkring ledningen og stikket.

En sidste og super fin løsning er at 'hækle' garn rundt om ledningen. Du behøver hverken at være ekspert i at strikke eller hækle, for fremgangsmåden er simpel, og du kan ovenikøbet tilføje perler for at gøre ledningen ekstra unik.

Aldrig mere forvirring!