Eksperterne afslører: Her er de 3 største bryllupstrends for 2020

Uanset om du er typen, der ved, hvorfor man ikke har rødt på til bryllup eller mere tager det hele som det kommer, så er eksperternes viden og indsigt i den kommende bryllupssæson et læs værd, hvis du skal giftes i 2020.

© @mille_emilie/Etsy

Drømmer du om at arrangere og holde et magisk og mindeværdigt bryllup, som vil blive husket blandt gæsterne mange år frem og altid stå som et lysende klart minde for dig, så er der flere fifs at hente blandt eksperterne her.

Vi har sat 3 af de førende bryllupsentusiaster og -eksperter her i landet stævne og spurgt, hvad de ser som de nyeste, største bryllupstrends for 2020.

Vildt voksende grøn natur som pynt

Caitlyn Ryall, ejer og kreativ direktør hos blomstervirksomheden Aeipathy Studio, som skaber blomsterdekorationer og visuelt finish til events og fester, oplever en tydelig tendens til, at naturen for alvor rykker frem i rækkerne og inddrages i dekorationer i danske bryllupper. Her får lov at slynge sig vildt og vidt omkring.

“I 2020 er der plads til mere kreativ leg med kunstneriske installationer, hvor naturen inddrages. Fx vildtvoksende efeu, der kravler op af en hvid murstensvæg er enormt stemningsgivende og understreger, at naturen er velkommen,” fortæller Caitlyn.

Trenden bliver en visuel manifestation af det bæredygtige fokus, som i disse dage bliver mere og mere udbredt, og måske netop derfor får de grønne planter plads sammen med storslåede, farvestrålende blomsterdekorationer.

LÆS OGSÅ Bryllupsinvitationer | Find online eller lav selv.

© Aeipathy Studio

Bryllupsplanlægger Christel Winther, der især beskæftiger sig med bryllupper i den dyre ende af skalaen, pointerer vigtigheden af at skille sig ud og vise sig frem.

“Det er vigtigt, at blive set og billeder fra ens bryllup må gerne deles, så meget som muligt. På alt fra fotoboks til slikbuffet bruges personlige logoer med brudeparrets initialer, til at understrege hvis bryllup man er til," forklarer Christel.

En trend som den populære bryllupsplanlægger oplever er udpræget hos især unge brudepar, der agerer hjemmevant på sociale medier.

TIP Lav dine monogram-logoer som klistermærker, og sæt dem på alt fra invitationer og bordkort, til bar og servietter. Fotovenligt og med garanti noget der vil blive husket.

Unikke elementer, der bringer naturen tættere på

Trine Kjær, medejer af A Table Story, som udlejer unik service til alle former for festlige begivenheder, fornemmer, at efterspørgslen på afslappet romantik vil fortsætte ind i 2020 og blive endnu større, end den allerede er. I tråd med det, spår hun at der vil blive øget efterspørgsel på at holde bryllupsfesten i tipi.

“Det naturlige er i fokus, og vælger man en tipi til at danne ramme om sin fest, forenes det afslappede med luksus. Den kan pyntes med kravlende efeu og møllehjul med blomster, hængende fra loftet,” fortæller Trine.

I modsætning til det traditionelle hvide plastiktelt, indbyder tipi'en med sine gedigne naturlige materialer til en jordnær atmosfære.

Trine nævner, at du ved at vælge lange borde med bænke, fremfor runde borde og stole, kan understrege en afslappede stemning.

PSST... Du kan leje tipier til fester og events her.

© A Table Story
© A Table Story
© @mille_emilie