Få blogger Christina Dueholms bedste tips til at lave walk-in-closet i soveværelset

Efter at have givet sig i kast med projektet har hun et par råd til dig, der vil gøre hende kunsten efter.

I denne måneds udgave af Bolig Magasinet kan du se, hvordan det er lykkes for blogger Christina Dueholm og hendes mand Christoffer Dueholm at forvandle deres 22 kvm store soveværelse til både soveværelse og walk-in i ét.

Christina synes, at der manglede skabsplads. Masser af skabsplads i parrets nye lejlighed på Østerbro, så de gav sig i kast med at designe deres eget rummelig walk-in med plads til det hele - endda på et stramt budget.

I den forbindelse har Christina gjort sig nogle erfaringer, hun her deler.

  1. "Gå efter standardelementer, hvis rummet tillader det. Det er langt nemmere at tilføje nye elementer eller ændre på opsætningen med tiden, hvis du blot kan tilkøbe hylder og skuffer frem for at skulle have dem speciallavet.
  2. " Overvej, hvilken type vindue, du gerne vil have. Det kan også se super cool ud med et gammelt vindue. Vi kunne bare ikke finde et der passede i størrelsen derfor fik vi det lavet efter mål"

Se hele forvandlingen i denne måneds Bolig Magasinet, hvor du også bliver opdateret på årets første bolignyheder, de største og nyeste tendenser, der kommer til at dominere 2018 og ikke mindst en masse fine boliger, du kan gå på opdagelse i.