Ny trend hitter blandt danske indretningsprofiler på Instagram

Vi delte et billede på vores egen Instagram-profil og I gik amok! Desværre er det ikke alle forundt at hoppe med på trenden, men vi synes uden tvivl, den er værd at hylde alligevel!

© Ann-Sophie Ulka

Vi elsker at holde øje med nye spændende tendenser, så vi kan servere dem for dig, lige her ❤️.

Én af de seneste, vi er stødt på, både når vi besøger inspirerende hjem til magasinet, og når vi scroller gennem vores feed, gør et stort væsen af sig, men det er langt fra alle, der kan hoppe med på vognen.

Vi taler selvfølgelig om de kulørte trapper!

Pink, grøn, blå, gul - flere og flere kulørte trin dukker op på Instagram.

Vi har allerede præsenteret dig for Sussie Franks bubblegum-drøm af en trappe i magasinet og på Instagram, hvor mere end 3.500 smed et like efter Barbie-indslaget, og siden er det blevet til mange flere farvefine trappefund.

© Styling Julie Løwenstein, Foto Anitta Behrendt

Himmelblå og solgul

Også i Stephanie Bengtssons tre etagers byhus i København har trappen, der binder alle etager sammen i et stræk, fået ophøjet status som æstetisk indslag med mintgrønne trin og balustre og gul olivengrønt gelænder, som en slags prægtig grøn rygsøjle gennem husets farvestrålende etager.

© Styling Julie Løwenstein, Foto Anitta Behrendt

Indretningsarkitekt og ekspert i farvesætning Cecilie Skou Bøllingtoft har valgt en mellemvej, hvor det meste af trappen er malet i den dejligste blå nuance, mens trinene er holdt i lyst træ. Fordi resten af rummet har hvide vægge får den blå trappe lov til at stråle som en opretgående bølge i entréen og gør indtryk fra første skridt inden for.

© @_undermyroof

Ann-Sophie Ulka, der står bag den odenseanske butik Fabrek, har også malet trappen derhjemme i en blå nuance - en lysere én, mens Elle la Cour-Mosholt byder besøgende og familien selv velkommen med en eksplosion af solskin, efter den gamle trappe er blevet opdateret med den dejligste, optimistiske gule nuance.

© @fieulka
© @paperflowerplay

Tendensen, som vi ser den netop nu, er især rettet mod pastellernes populære fæller og især lyseblå er et hit!

Men også mere dunkle, dramatiske farver får prestigeplads på trapperne, som hjemme hos Alek Modin, hvor farvesammensætningen i hjemmet generelt tager udgangspunkt i naturens mere knækkede nuancer.

Det giver sig selv, at ikke alle, kan være med på trenden. Men hvis du har en trappe derhjemme, siger vi go go go! Også selvom den ikke er i den herskabelige stil, som dem vi har vist her.

En mere enkelt trappe kan sagtens slippe af sted med en nydelig pastel eller funky primærfarve - eller hvad du nu end er mest til.