Hold styr på dit hjem med disse 6 nemme og kreative indretningstricks

Smarte løsninger til ordensmennesket – og os, der drømmer om at blive det.

© Brother

Du kan nemt lave smart opbevaring, så du slipper for rod i hjemmet. Alt du har brug for er en labelprinter – og din fantasi.

M­ed den lille, bærbare P-touch CUBE labelprinter fra Brother kan du nemt organisere hjemmet og gøre dine kreative idéer til virkelighed.

Her giver vi dig idéer til fine opbevaringsløsninger med labels.

© Brother

Med P-touch CUBE labelprinteren, printer du flotte labels via en app. Det er nemt at lege med designet på labels, hvor der allerede er en masse inspirerende skabeloner, du kan tage udgangspunkt i.

Læs mere på www.brother.dk/cube

1. Indbydende køkken

Hold orden i køkkenet ved at bruge dekorative labels på glas med hjemmelavet marmelade, krydderier og bøtter med gryn og nødder. Hold alle labels i samme stil – det giver et gennemført udtryk.

© Brother

2. Lige ved hånden

Du får både pæn og praktisk opbevaring på badeværelset med hjemmelavede flasker til shampoo, balsam og bodyshampoo. Find nye eller genbrug de plastikbeholdere, du godt kan lide, og print labels i en stil, der matcher resten af rummet.

© Brother

3. Til den kreative

Med et par tomme dåser, lidt malingrester og labels kan du lave flot opbevaring til småtingene på hjemmekontoret eller i krea-hjørnet.

© Brother

4. Fin og praktisk opbevaring

Hvad er det nu lige, jeg har gemt i mine opbevaringskasser øverst i skabet? Løs problemet med labels – det er både pænt og praktisk.

© Brother

5. Til sminkebordet

Vi kender vist alle til makeup, der ligger og roder i en kasse eller skuffe. Start med at rydde ud og opbevar favoritterne i en akrylholder med labels – du roder nemlig mindre, når alting har en fast plads.

LÆS OGSÅ 8 smarte måder, du kan opbevare din makeup på

© Brother

6. Skab orden på kontoret

Især på hjemmekontoret kan det være svært at holde orden. Løsningen er at finde praktiske opbevaringskasser og printe pæne labels, der minder dig om, hvor hver ting har sin plads – så er du et skridt nærmere et velorganiseret hjemmekontor.

© Brother

Smart labelprinter i elegant design

Brother P-touch CUBE er en kompakt og stilfuld labelprinter, der nemt forbindes til familiens smartphones og tablets via Bluetooth. Redigering af labels sker via P-touch Design&Print-app, som er en gratis app, der kan downloades til iOS og Android. I appen kan du udfolde din kreativitet og producere labels i mange farver og størrelser, som kan bruges overalt. Både i køkkenet, garagen, haven og på kontoret. Den er også perfekt til kreative projekter, personlige gavebånd, personlige gavemærker, festudsmykning og julepynt.

Vælg blandt mere end 1000 symboler og emojis, 23 fonte og 61 rammer sammen med din tekst. Til labelprinteren fås tape og satinbånd i mange flotte farver og designs.

Læs meget mere her.

© Brother