Hot lige nu: Smukke velourpuder, du nemt kan lave

Byd foråret velkommen med nye farvestrejf i stuen.

Nem, smuk og billig løsning: sy dine egne puder

Når du skal udstyre din sofa med puder, kan det hurtigt løbe op. For puder er ikke billige, hvis kvaliteten skal være i top.

Men har du mod på det, så kast dig ud i at sy dine egne smukke puder, som du kan supplere de dyrere fund med.

Puder er noget af det nemmeste, du kan kaste dig over ved symaskinen, så hvis du har lyst til at sætte et personligt præg på flyderen eller din lille to-personers derhjemme, er det oplagt.

Stoffet kan du købe i din lokale stofbutik eller på nettet og fyldet kan du enten købe i færdig pudeform eller som fyld, du selv stopper ind i dit betræk, hvis du har valgt en mere utraditionel form. Her kan du både bruge pladevat eller købe naturfyld.

Velourpuder, du selv kan sy

Rund velourpude

Den fine, runde pude har et lækkert, eksklusivt udtryk med sine diskrete stikninger på tværs. Det er den lille detalje, der gør hele forskellen, og heldigvis er den nem at lave.

Se, hvordan du gør her.

Halvmåne

... Eller croissant afhængigt af øjnene, der ser. Denne pude kan du nemt lave i et utal af farvekombinationer. Lav forskellige versioner og sæt dem sammen med ensfarvede velourpuder og du får et flot personligt udtryk.

Quiltet pude i velour

Denne quiltede pude er endnu en måde at få flettet fine farver ind i indretningen, og hvordan mønstret skal være er op til dig. Her er det trekanter, der er sammensat af quiltet velour.

Hynde af velour

Har du en gammel hynde liggende, så giv den en kærlig opdatering med velourstof. Det helt rigtige udtryk får du, hvis du laver tittekant i samlingerne.