Kreative DIY-sideborde, som du nemt selv kan lave

For alle os DIY-elskere er disse statement sideborde et MUST-TRY! Ikke alene er de smukke - de er også super nemme at lave. Se her, hvordan!

© Monsterscircus.com

DIY: Flotte sideborde lavet af store vaser

Skab blikfang i din indretning med smukke, personlige statement sideborde. Her får du en enkel DIY-opskrift til at lave dem. Det er bloggeren Mette fra Monsterscircus.com, der er mesteren bag de fine borde. Scroll ned af siden og find den nemme guide.

© Monsterscircus.com

Det skal du bruge:

  • Vaser, skåle, bordplader, fade eller hvad du nu ellers kan finde og stable (Gå på jagt i loft- eller kælderrummet, loppemarkedet osv.)
  • 2 komponent lim
© Monsterscircus.com

Trin 1

Gør limen klar. Brug en lille spatel til at påføre limen, for at få en mere præcis påføring.

Trin 2

Påfør et tyndt lag lim på kanten og stabl tingene én af gangen indtil du har opnået det ønskede resultat.

Og voila!

© Monsterscircus.com

Tilføj accessories til de fine borde

Opnå prikken over i'et ved at tilføje fine accessories på bordene - eksempelvis en vase med vilde blomster og et par coffee table bøger.

© Monsterscircus.com

Følg Monsters Circus her

Boligmagasinet.dk vil gerne bidrage til udbrede kendskabet til de mange nye og kreative DIY's, som Mette Holm finder på hjemme i sit svenske træhus, der efter hendes eget udsagn både ligner et pippi-hus udenpå og indeni.

Du kan følge med i Mettes projekter på boligmagasinet.dk/monsterscircus eller på Bolig Magasinets Facebook-side. Her vil vi løbende lægge nogle af Mette Holms bedste DIY's ud. Du kan også følge hendes personlige blog her.

HÅNDPLUKKET TIL DIG