Lav et personligt og kreativt vægophæng på få minutter

Skab et dekorativt og smukt indslag i hjemmet med denne DIY, hvor du kan få dine personlige billeder op på væggen. Få den nemme og hurtige DIY-guide her.

© Monsterscircus.com

Nem DIY til udstilling af billeder på væggen

Skab personlighed i dit hjem ved at hænge billeder, postkort eller andre minder på væggen. Denne fine DIY kan skabe rammerne for dine vedhæng af billeder, og løsningen er nem og kan laves på få minutter. Det er bloggeren Mette fra Monsterscircus.com, der er mesteren bag det dekorative og personlige vægophæng. Scroll ned af siden og find den nemme DIY-guide.

Hvis du mangler billeder til dit vægophæng, kan du nemt fremstille billeder fra din smartphone og få dem leveret direkte til døren via Kiip appen. Se, hvor nemt det er her.

galvaniseret ståltråd og to feruler  knibtang  To træperler  Søm og hammer (ikke afbilledet)
© Monsterscircus.com

Det skal du bruge:

  • Små stærke magneter
  • Galvaniseret ståltråd og to ferruler
  • Knibtang
  • To træperler
  • Søm og hammer (ikke afbilledet)
© Monsterscircus.com

Trin 1

Træk stålwiren gennem ferrulen og tilbage igen, så der kommer en lille løkke.

© Monsterscircus.com

Trin 2

Brug tangen til at lukke ferrulen helt til.

© Monsterscircus.com

Trin 3

Gem ferrulen væk ved at hænge en træpærle på enden. Gentag trin 1-3 med den anden ende af stålwiren.

Smukt og personligt udtryk på væggen

Bank søm i væggen og hæng wiren op. Brug de små stærke magneter til at hænge dine personlige billeder op, for et dekorativt og personligt udtryk i hjemmet.

© Monsterscircus.com

Følg Monsters Circus her

Boligmagasinet.dk vil gerne bidrage til udbrede kendskabet til de mange nye og kreative DIY's, som Mette Holm finder på hjemme i sit svenske træhus, der efter hendes eget udsagn både ligner et pippi-hus udenpå og indeni.

Du kan følge med i Mettes projekter på boligmagasinet.dk/monsterscircus eller på Bolig Magasinets Facebook-side. Her vil vi løbende lægge nogle af Mette Holms bedste DIY's ud. Du kan også følge hendes personlige blog her.

HÅNDPLUKKET TIL DIG