Spejle
© Pinterest

Lille spejl på væggen der - du skal have en makeover!

Fra budgetfund til blikfang.

6. marts 2018 af Tanja Heman

Giv dit spejl nyt liv

Spejlet bruges hver dag og garanteret flere gange, end du lige vil indrømme. En opgradering af dit nuværende eller nye spejl burde derfor være på sin plads! 

Der findes et hav af sjove, fine og personlige spejlhacks, som du kan prøve af derhjemme. Heldigvis behøver du at ikke være specielt handy, men til gengæld en smule kreativ. 

Boheme-spejl 

Her kan du selv vælge hvilke farver, der skal bruges, og hvis du i forvejen har tæpper eller puder i rummet, kan du med fordel bruge samme nuancer på spejlet. En oplagt idé, hvis du mangler sammenhæng i et rum. 

Trekantet spejl

Hvis du mangler et spejl på badeværelset eller ved siden af smykkeskrinet, kan det lille trekantede spejl helt sikkert bruges. Det ser både smart ud, og så er det helt perfekt, når det skal gå hurtigt, eller hvis I slås om ét spejl derhjemme. 

Det grønne spejl

En super fin og anderledes måde at få lidt grønt ind i hjemmet. Selvom Eucalyptus grenene visner, gør det faktisk ikke noget, for de holder sig smukke også i tørret tilstand. Du vælger selv hvor meget grønt, der skal rundt om dit spejl, da få grene også kan give et fint og let udtryk.

Spejlbord

Spejlbordet kan bruges ved siden af sengen eller sofaen til lidt magasiner eller en let plante. Spejlene er fra Ikea og er kun 30x30, så det er et lille bord, der mest af alt skal pynte. Du kan med fordel lime spejlene fast på en trækasse, hvis det skal bruges til tungere ting. 

Et kunstværk af spejle

Igen er Ikea på banen. De sekskantede spejle har du muligvis set før, da de pynter i mange danske hjem. Det smarte er, at du helt selv kan vælge, hvordan du vil sammensætte spejlene og derved få lige præcis det mønster, der passer dig. Spejlene kan fx blive et lille kunstværk på en mørk væg ligesom på billedet.  

Giv spejlet farve

Ved at spraymale spejlet kan du nemt få farver ind i rummet på en anderledes måde. Det er super simpelt, da du faktisk ikke skal bruge andet end et spejl, spraymaling og malertape. Du vælger selv hvor mange farver, du vil bruge, og hvordan de skal placeres, men prøv så vidt muligt at holde det simpelt, så det stadig er et spejl, du hænger op.

Spejl på træ

Et lidt mere praktisk møbel, der også kan bidrage til ekstra opbevaring. Her skader det ikke at være en smule handy, da der skal saves og bores en smule. Træpladen skaber blikfang og hylderne kan med fordel bruges til makeup, parfume, smykker, eller hvad du nu ellers får tiden til at gå med foran spejlet. 

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...