Med dette simple trick ved du altid, om en avocado er klar til at spise

Og det er uden, du behøver at åbne den eller trykke på den!

© iStock

Noget så simpelt som en guacamole kan hurtigt blive en dyr fornøjelse med det avocadolotteri, der ofte venter på indkøbsturen. Mange af frugterne er enten blevet dårlige eller er endnu slet ikke er til at skære i.

Let på stilken

I stedet for at trykke på avocadoerne for at finde ud af, om de fortjener en tur på dit rugbrød i dag, om fire dage eller værst af alt gjorde for tre dage siden, skal du blot fjerne stilken, der som regel kun er en lille prop, når de er landet i dit supermarked.

Herefter kan du se, hvad standen er. Kommer der en fin lysegrøn plet til syne er alle oddsne med dig og din avocado, men er pletten derimod grå eller brun, skal du bevæge dig videre.

Den helt rigtige avocado har en sart lysegrøn farve, som nummer to på billedet ovenfor.

Nedenfor ser du, hvad der gemte sig bag skallen på de to avocadoer.

Bon appetit!