Nytårspynt: "Harry Potter"-tema og 4 andre geniale idéer til nytårsfesten

Har du endnu ikke besluttet, hvordan du vil pynte op til nytår, så gå efter et sjovt tema, der med garanti vil blive husket langt ind i 2019!

Nytår 2019 idéer til pynt
© Getty Images

Er du træt af at bruge de samme gamle travere; serpentiner og bordbomber? Prøv noget nyt!

Vi har fundet 5 idéer til en anderledes nytårspynt, som nok skal få dine gæster i feststemning.

Der er både nytårspynt til barnlige sjæle, til de eventyrlystne og til dem, der ønsker en eksklusiv nytårsfest.

Godt nytår og god fest!

Harry Potter

Skab et fortryllende nytårstema med Harry Potter! Omgivet af svævende lys og flyvende nøgler kan dine gæster spille 'Table Quidditch' og føle sig som ægte troldmænd.

Du og dine gæster slipper også for den forfærdelige tøjkrise, da dresscoden naturligvis er spids hat, kappe og tryllestav.

Gatsby

Skal din nytårsfest være elegant og eksklusiv, så er Gatsby-tema, det perfekte valg.

Nytårspynten består af rigelige mængder af glimmer, guld og balloner - og selvfølgelig masser af champagne. Skal dine gæster også passe ind i temaet, er fjerboaer, pailletter og butterflies den oplagte dresscode.

Frozen

Find dit indre legebarn frem og udlev kærligheden til Disneys fantastiske film, Frozen. Oplagt, hvis der også er yngre gæster med til festen.

Nytårspynten kan f.eks. være svævende snebolde, stjerner i loftet og glimmer på alle borderne - og aftenens soundtrack skal selvfølgelig være filmens skønne sange. Husk også at lave rigelige mængder af isterninger til dine gæster!

Frida Kahlo

Et Frida Kahlo-tema til din nytårspynt betyder fantastiske farver, et strejf af feminisme og masser af tequila.

Blandt andet farverige guirlander og kaktusser udgør det perfekte pynt til dette tema. Indbyd f.eks. dine gæster til at lave deres egen hårbøjle med falske blomster, så I alle kan komme til at ligne den ikoniske kunstner.

Cirkus

Med cirkus som temaet til dit nytår, er du sikker på en underholdende aften! Lad dine gæster spise sig mætte i candyfloss og popcorn og feste i manegen hele natten.

Du kan f.eks. opsætte en photo booth, hvor dine gæster kan tage billeder med sjove rekvisitter.