Opgradér dit hjem med disse 7 cool DIY-projekter

Giv dit hjem en minimakeover med disse gør-det-selv-projekter.

7 fede DIY-projekter

Når du gerne vil forny hjemmet uden at bruge for mange penge, kan du nå langt med gør-det-selv-projekter. De små af slagsen kan ofte laves nemt og hurtigt, og det giver dit hjem et fint, personligt touch med skræddersyede løsninger.

Vi har samlet 7 cool DIY-projekter, som du kan forskønne dit hjem med i en ruf.

Råt ophæng til viskestykker

Dette fine ophæng er lavet af læder og et stykke træ, og så er der næsten ikke mere i det. Hæng viskestykkerne op med S-kroge, og vupti, så ser viskestykkerne 10 gange lækrere ud i løbet af ingen tid.

Håndklædering til badeværelset

Her er håndklædet hængt op i en kobberfarvet ring, der hænger i en fin læderstrop. Simpelt, flot og ret hurtigt klaret.

Dekorationsstige

Brug den til håndklæder, tøj eller til fine nipsting - den kan lidt af hvert, og det er en cool og anderledes måde at vise tingene frem på.

Nøgleophæng

Har du tendens til at smide nøglerne væk lidt for ofte? Dette nøgleophæng er rimeligt simpelt at lave, og så kan ophænget holde styr på nøglerne for dig.

Enkel magasinholder

Magasiner er fine og dekorative, men det kan også blive for meget og se rodet ud, hvis der ikke er styr på dem. Den smarteste løsning på problemet er en fin magasinholder, som du nemt kan lave, og som bonus kan den også skilles ad.

Lille bord

Mangler du et lille nat- eller sidebord, så kan du da bare bygge dit eget. Du bygger kassen og skruer et par ben eller fire på, og så har du et fint bord, som du kan skræddersy efter dine behov.

Gitter til væggen

Med et metalgitter og et par S-kroge kan du hurtigt få overblik over køkkengrejet, så du ikke behøver at rode skuffen igennem efter pastaskeen gang på gang.