Sådan gør du julen ekstra personlig med labels

Hvem havde troet, at labels kunne sprede julestemning?

© Brother

Intet slår en helt personlig gave og et stemningsfyldt julebord. Det kan du lave med en masse forskellige ting, så julestemningen spredes i hele hjemmet. Men vidste du, at du kan bruge noget så simpelt som en labelprinter til at sætte dit personlige præg på julens magi?

Se herunder, hvordan du med Brothers Bluetooth-labelprinter kan lave helt særlige labels i alverden afskygninger, som du ikke har set dem før.

Lav personlige gavebånd

© Brother

Det kan være en hel videnskab at pakke gaver ind, så alle hjørner er perfekt foldet og udtrykket matcher lige netop din eller modtagerens stil med farver, bånd og mønstre. Derfor føles det også fantastisk at give en gave, der er lagt meget i for at gøre ekstra personlig.

Du kan for eksempel droppe det klassiske til/fra-kort og erstatte det med et helt personligt satinbånd lavet med Brothers P-touch Cube. Med den smarte og kompakte labelprinter kan du nemt printe dine helt egne budskaber fra din smartphone direkte på bånd.

Det er ikke kun satinbånd, du kan printe på med labelprinteren. I den gratis Print&Design-app, hvorfra P-touch Cube styres, kan du med over 1000 forskellige symboler, 61 mønstre og 23 skrifttyper lave labels præcis efter dit ønske. Så kan du lave personlige indpakninger, der med sikkerhed vil få smilet frem hos gavens modtager.

Skræddersy borddækningen

© Brother

Borddækningen er også en stor del af julen for de fleste juleelskere. Det handler om at skabe den helt rigtige stemning, der kommer til udtryk gennem både belysning, farvetemaer og elementer, der understøtter julens ånd.

Et andet element, der kan sætte prikken over i'et, er små, personlige hilsner eller sjove referencer til gæsterne. Med P-touch Cube kan du printe labels på mønstret tape og med et væld af farverige skrifttyper, der kan bruges til små dekorationer. Eller brug satinbånd til at lave alternative navneskilte til gæsterne som den perfekte julegestus.

© Brother

Se, hvordan du nemt bruger P-touch Cube via din smartphone i videoen herunder, oglæs meget mere om labelprinterens funktioner her, der kan bruges til alt fra afmærkning af tøj og kontorartikler til orden i garderoben og køkkenet.