Sådan laver du de yndigste border på dit babytæppe

Et hækleprojekt, som kan skabe glæde i familien mange år frem, når det går i arv.

© Pinterest

Kast dig ud i et nyt lille hækleprojekt, som kan skabe glæde i familien mange år frem.

Vi har nemlig samlet fem yndige idéer til, hvordan du kan sætte et mere personligt præg på babytæppet. Den lille detalje gør en kæmpe forskel for det samlede udtryk, og det kunne tænkes, at den lille nye også finder de flotte mønstre og farver interessant - mon ikke.

Følg videoerne nedenfor, som vil guide dig igennem processen.

Elefanter

De små elefanter giver tæppet det sødeste udtryk og kan fungere rigtig godt, hvis du vil have et mere kønsneutralt tæppe.

Jordbær

Brug den flotte røde farve og hækl små søde jordbær, som vil tage dig tilbage til sommerhus-hygge og varme sommerdage og med garanti også fange babys opmærksomhed.

Blomster

Hvis du indrammer tæppet med blomster, får du et yndigt og uskyldigt udseende. Du kan enten vælge to nuancer af samme farve for et roligt udtryk, eller hvad med at lave blomsterne i forskellige blandede farver?

Pomponer

Pomponerne kan du også hækle i alle regnbuens farver og skrue op for det barnlige udtryk og samtidig undgå noget kønsspecifikt, hvis du har tænkt resultatet som et fremtidig familiearvestykke.

Vindruer

Ligesom med jordbærerne har vindruerne her også en herlig farve og det helt rette naive udtryk, der egner sig så fint til et babytæppe.

God fornøjelse!