Sådan laver du nemt et smukt vægtæppe af pom pom'er

Du tror det er løgn, men dette smukke vægtæppe kan laves af dine gamle garnrester. Se her, hvordan du kan lave det superflotte vægophæng af pom pom'er på nul komma fem.

Tutorial: Vægophæng af pom pom'er

Vægtæppet fra de kitschede 70'ere har virkelig fået et comeback, og vi er vilde med den moderne udgave af det dekorative vægophæng. Vægtæppet anno 2017 er nemlig fyldt med smukke frynser, pastelfarvet garn, pom pom'er samt fletninger, og vil uden tvivl være et godt alternativ til den klassiske fotoudstilling på væggen.

Vi har derfor fundet denne smukke udgave, som du nemt selv kan lave af dine gamle garnstumper. Mesteren bag vægtæppet er den kreative blogger bag We Are Scout, Lisa Tilse.

Pom pom-vægtæppe: Det skal du bruge:

  • Masser af garn (Brug gerne dine gamle garnrester)
  • Pom pom-værktøj eller blot et stykke foldet pap
  • Multibøjle fra Ikea
  • Skarp saks

Teknikken til at lave et vægtæppe af pom pom'er går i al sin enkelthed ud på at lave 16 store, smukke pom pom'er. Når du har en idé om, hvordan pom pom'erne skal placeres, skal du gå i gang med at fastgøre dem til multibøjlen fra Ikea (som du selvfølgelig har klippet til). Derefter laver du lange fine frynser, der skal hænge i bunden af vægtæppet. Og voilá!

Et godt tip er, at bruge garn i forskellige farver og tykkelser for at skabe det helt rigtige look på væggen.

Find hele DIY-opskriften på pom pom-vægtæppet her.

HÅNDPLUKKET TIL DIG