Sød og nem sommer-DIY: Uro af muslingeskaller

Tag familien med på stranden og find smukke muslingeskaller. Vi viser dig, hvordan muslingeskallerne kan bruges til en dekorativ uro, der pynter på væggen og får sommeren ind i hjemmet.

© Monsterscircus.com

Lav din egen uro af muslingeskaller

Skab hygge i din indretning og giv dit hjem en lækker summervibe med en uro af muslingeskaller, du kan hænge op på væggen. Det er den dygtige boligblogger Mette fra Monsterscircus.com, der er mesteren bag den skønne uro.

Se her, hvordan du nemt og hurtigt kan fremtrylle uroen med denne nemme guide.

© Monsterscircus.com

Det skal du bruge:

© Monsterscircus.com

Trin 1

Tag på stranden og saml strandfund du kan bruge til uroen. Brug multiværktøjet, Dremel, til at bore hul i skallerne. Husk at lade værktøjet gøre arbejdet, så du ikke ødelægger skallerne. Hvis du ikke har et boreværktøj, kan du vikle tråden rundt om skallerne i stedet.

© Monsterscircus.com

Trin 2

Beslut dig for et design til uroen. Tråd hver muslingeskal og perle med smykkewire og bind en knude, der hvor de skal sidde.

© Monsterscircus.com

Trin 3

Fastgør din smykkewire med muslingeskaller og perler til messingrørene. Og voila, så er din uro færdig!

© Monsterscircus.com

Følg Monsters Circus her

Boligmagasinet.dk vil gerne bidrage til udbrede kendskabet til de mange nye og kreative DIY's, som Mette Holm finder på hjemme i sit svenske træhus, der efter hendes eget udsagn både ligner et pippi-hus udenpå og indeni.

Du kan følge med i Mettes projekter på boligmagasinet.dk/monsterscircus eller på Bolig Magasinets Facebook-side. Her vil vi løbende lægge nogle af Mette Holms bedste DIY's ud. Du kan også følge hendes personlige blog her.

HÅNDPLUKKET TIL DIG