10 fine kalendere under 250 kr. som vil pynte hele året

Få styr på aftalerne i det nye år med en dekorativ kalender.

© iStock

Dette er den klassiske kalender, som du helt sikker genkender fra skoler, arbejde eller andre offentlige steder. Den er gratis - lige til at printe ud! Og så kan du faktisk selv indsætte et billede som du kan bruge som baggrund, og på den måde gøre den lidt personlig. Hjemmesiden finder duher.

Lav din egen fotokalender

Det er den perfekte gaveidé. Den er personlig, hyggelig og kan pynte hele året. Du kan også sagtens lave en til dig selv. De findes i flere udgaver og designs, og kan laves til både væggen og bordet. De kan blandt andet laves her og her.

© Kikki K

Den lille til bordet

Denne mini bordkalender er sød, farverig og feminin. Den fylder næsten ikke noget, men alligevel kan den nemt pifte et kedeligt skrivebord op. Du kan da kun blive glad af at se på den regnbue. Den kan købes her.

© Vissevasse

Vægkalenderen

Dekorer din væg med en fin vægkalender. Denne fra Vissevasse.dk er i sarte toner som passer smukt i den skandinaviske indretning.

© Mayland

Familiekalenderen

Her kan du skrive jeres navne ind i toppen og nemt holde styr på, hvem der skal til legeaftaler, fodbold, klavertimer og tandlægen. Denne er fra Mayland hos Bog & Idé.

© Kikki K

Anden udgave af familiekalenderen

Denne familiekalender er mere douche i tonerne, men ellers kan den det samme som den tidligere nævnte. Få styr på familien - køb den her.

© Plakatforlaget

Bordkalenderen

Denne kalender er også til familien, der har brug for nemt at holde styr på, hvem der skal hvad og hvornår. Denne udgave er bare en lille spiralkalender, som ikke fylder ret meget og kan stå på et bord. Den fås hos Plakatforlaget.dk.

© Ikonolexi

Plakatkalender

Til dig der ønsker en stor og dekorativ kalender, er denne perfekt! Den kan hænge som den er, eller du kan sætte den i en ramme, for at gøre den ekstra dekorativ. Smuk er den i hvert fald. Den kan købes her.

© The Creative Spark Shop

Blomster

Blomster går aldrig af mode og denne kalender er en fin som en blomst. Den sprudler af farve, og vil helt sikkert bidrage med noget farve til dit hjem. Køb den her.

© Ssasa Designs

Den feminine

Til dig der elsker mode. Denne kalender skifter billede hver måned, til en ny smuk tegning af flotte kjoler. Så trænger dit hjem til et ultra feminint touch, er dette kalenderen for dig. Du kan købe den her.