10 indretningsidéer med praktiske og dekorative rulleborde

Hvem siger, at en rullevogn kun egner sig som barbord? Her får du 10 anderledes, smarte og dekorative idéer til at indrette med det cool møbel i dit hjem.

Rullebord
© Ellos/IKEA

Rullevognen er et møbel, der kan bruges til næsten hvad som helst – lige fra praktisk opbevaring til dekorativ indretning.

Rullebordet fungerer fantastisk som et sidebord, bar eller som coffee table-bord i stuen, men kan også bruges til opbevaring af ting på soveværelset, badeværelset, børneværelset eller kontoret. Vognen er især praktisk i køkkenet, da den er nem at flytte rundt med i det lille hjem. I køkkenet kan den både bruges som serveringsvogn og som opbevaringsplads for alverdens madvarer, kogebøger og alle mulige andre rulbare køkkenrekvisitter.

Scroll ned af siden og få inspiration til, hvordan du bruger det smarte møbel i dit hjem.

Rullebord til køkkenet

Et rullebord er genialt i køkkenet, hvor det kan fungere som afsætningsbord og smart opbevaring til diverse køkkengrej, og samtidig være dekorativt med planter, kogebøger og lækre krydderier.

Ikea rullebord som sengebord

Et rullebord kan være en god løsning som sengebord – især hvis du er typen, der tit rykker rundt på dine møbler. Gør fx som her og brug en hylde til dit sengetæppe, en hylde til dine yndlingsbøger og en hylde til de ting, du skal have tæt på dig, såsom vækkeuret.

Rullebord til planter

Dette er en idé, du nemt kan lave som dit næste DIY projekt. En træplade med hjul er oplagt til at sætte planter på. En fin detalje og så er det nemt at flytte dine store planter rundt i hjemmet – smart!

Rullebord til entreen

Et rullebord kan også bruges i entreen som et fint møbel, du kan ligge dine nøgler på, når du kommer hjem.

Normann Copenhagen rullebord som barskab

Den nok mest oplagte måde at bruge et rullebord på er som barbord. Det er en virkelig fin måde at udstille sine flasker på og indbyde sine gæster til en drink eller to. Eksempelvis som det er gjort på dette Normann Copenhagen rullebord.

Rullebord som sidebord

Et rullebord som sidebord til en sofa er oplagt, hvis du ikke har særlig meget plads omkring sofaen til et sofabord, og derfor vil have mulighed for at flytte rundt på bordet efter behov.

Rullebord som udekøkken

Vildt fin og nem måde at lave et udekøkken på, som nemt kan tages ind, når vinterens frostgrader nærmer sig.

Rullebord på badeværelset

Brug det som opbevaring til håndklæder, eller som sidebord ved badekaret.

Rullebord som dekorativ indretning

Flot, stilet og smart!

Rullebord som organisering i kontoret

Et rullebord kan også være en smart løsning til opbevaring af kontorartikler på hjemmekontoret. Er du meget organiseret, kan du vælge en med hylder, men er du lidt af et rodehoved, kan du med fordel vælge en med skuffer, så du kan gemme rodet væk.