10 Instagram brugere du bliver nødt til at følge

Nordisk stil er blevet et internationalt fænomen, og disse instagrammere tolker den på hver deres måde. Kom med ind i deres hjem og bliv inspireret.

@t_iinak

Finske Tiina er mesteren bag @t_iinak. Hendes hjem er indrettet i en overbevisende skandinavisk stil, og det er hun skam ikke bange for at vise frem. Hun er utrolig dygtig til at fotografere - hvilket kun gør oplevelsen af hendes hjem ekstra god. Hendes indretning er holdt i farverne sort, hvid og blå - men det bliver fint suppleret med rosa og guld, som er med til at give hjemmet varme.

Stilen læner sig op af det minimalistiske, men Tiinas kærlighed til det botaniske tilføjer det lidt vilde og ukontrollerede. Blomster, urter, potteplanter og grene med skud inddrages elegant til de kolde farver. Man kan vist med sikkerhed sige, at hun hylder foråret.

Derfor skal du følge@t_iina på Instagram:

 • Hun fotograferer fra mange forskellige vinkler, i forskelligt lys og på forskellige tider af dagen, så profilen indeholder et væld af flotte og forskellige billeder.

 • Der kører en fin rød tråd gennem indretningen, så det ikke ser rodet ud.

 • Hendes hjem holder sig til den skandinaviske stil - uden at det bliver for opsat.

@Sabinasverden

Sabina Therese Haysen fra profilen @sabinasverden bor i hendes - som hun selv kalder det - "gør-det-selv-hus" sammen med mand og børn. Hendes kreative sind og passion for indretning danner grobund for hendes hjems unikke DIY-inventar. Bløde pastelfarver, grå, sort og træ sammensætter hun til en smuk blanding.

På hendes blog lægger hun ”opskrifterne” til hendes kreationer, så du selv kan prøve lykken med hammer og søm.

Derfor skal du følge @sabinasverden på Instagram:

 • Hendes ideer er nemme at personliggøre, mens man stadig holder sig til de grundlæggende idéer.

 • Mange af de ting, hun bruger til sine DIY projekter, er genbrug af ting, man normalt kan finde derhjemme, så der er få udgifter.

 • Hendes stil er meget moderne, hyggelig og personlig på samme tid.

@Fiefroeling7

Fie Frøling på 25, som står bag profilen @fiefroeling7, blev kåret som ugens Instagrammer i uge 14 af Bolig Magasinet. Hun går højt op i, at hendes inventar er genbrug og har en historie. Sammen med kæresten går hun mod masseproduktionen, og selv ting, som er købt fra ny, består til tider af genbrugsmaterialer. Den nordiske stil dominerer i hjemmet, som med mange flotte billeder vises på hendes Instagram-profil. Fie har en kærlighed til det rustikke, som hun med snilde inddrager i indretningen.

Derfor skal du følge @fiefroeling7 på Instagram:

 • Hun laver ikke kun opslag af, hvad hun har, men også af hvad hun ønsker sig til sit hjem.

 • Hendes billeder emmer af hygge.

 • Du får gode tips og tricks til, hvordan du nemt kan give dit hjem et fedt og personligt præg.

@Stilreichblog

Den tyske livsstil og indretnings blogger Anika, har instagram profilen @stilreichblog. Her sætter hun fokus på sin til tider minimalistiske indretning. Hendes billeder er meget i farverne sort, hvid og grå, og disse farver blødes op med råt træ. Hun bruger også det botaniske, men som modsætning til førnævnte Instagrammere, gør hun det mere med spinkle grene med skud end potteplanter med store grønne blade.

Hendes stil er mere gennemsigtig og let, men får samtidig sin dybde af de mørke nuancer. Hvis hun går ud i noget større botanisk, er det for det meste en større blomsterbuket, og hun ejer da også én stor potteplante.

Hun elsker detaljer og enkelthed, og dette ses tydeligt på hendes flotte billeder i høj kvalitet.

Derfor skal du følge @stilreichblog på Instagram:

 • Hendes billeder viser, hvordan du kan indrette i sorte og hvide farver uden at det bliver koldt og upersonligt.

 • Hun går som sagt meget op i detaljer, så hendes billeder er generelt gennemført til fingerspidserne.

 • Hun er dygtig til at tage billeder fra forskellige perspektiver, så hendes hjem kan bliver vist mage gange på en ny og interessant måde.

@Hannenov

”Lyst og lækkert” sådan beskriver Hanne sit hjem på sin Instagram profil @hannenov. I det norske hjem er de dominerende farver uden tvivl grå og hvid. Fx har Hanne malet en væg lysegrå som kontrast til de klassiske hvide vægge. Marmor og guld indgår i detaljerne, og bryder den ellers så enkle stil.

Denne instagrammer elsker grønne blade, jo større jo bedre. Botanik i form af potteplanter, blomsterbuketter og grene kan findes på næsten samtlige af hendes billeder. Meget af hendes inventar er i runde former og turkis, lyseblå, mørkeblå og lysebrun kigger sommetider forbi som en ekstra variation. Dette er en god kontrast til de ellers lidt kolde farver.

Derfor skal du følge @hannenov på Instagram:

 • Hendes billeder viser på en god måde, hvordan du kan indrette dit hjem hyggeligt ved hjælp af få farver.

 • Hun er meget opfindsom og kreativ med forskellige perspektiver og opsætning af blomster, vaser, lysestager o.s.v

 • Hun er dygtig til at snige mønstre ind i hendes indretning uden at det overtager den gennemgående enkelthed.

@Bargainstyling

På Instagram profilen@bargainstyling kan du følge med et pars indretning af deres nye hjem. Parret, der går under K&K, viser med deres profil, hvordan det er at skulle indrette et hjem helt fra bunden.

Farverne sort, hvid og forskellige brunlige nuancer er gennemgående i stilen, der består meget af en blanding mellem det rustikke og fine, og på samme tid meget enkelt. Det australske par er inspireret af den nordiske stil, og det afspejles i deres nye hjem.

Derfor skal du følge @bargainstyling på Instagram:

 • Du bliver taget med gennem hele deres lange proces. Lige fra de er ude og kigge i butikkerne, til at det er sat op der hjemme.

 • De spørger ind til følgernes meninger.

 • De har mange gode DIY-ideer, som du også kan se videoer af på deres Youtube-kanal.

@Homeby3m

Den danske Mariane Mie fra Instagram-profilen @homeby3m har en passion for nordisk stil, og hun har da også de helt rigtige rammer til at udleve den i hendes lyse hus med flot trægulv og køkken. Sammen med datteren, som har profilen @_byisabella, laver de opslag, hvor de dokumenterer deres flotte indretning, som meget gennemført viser den nordiske stil.

Grå farver, glas og billeder indrammet i sort giver dybden, mens de lyse farver fra bl.a. træmøblerne og gulvet i kombination med friske blomster og dyreskind bløder de hårde kanter op.

Derfor skal du følge @homeby3m på Instagram:

 • Du får god inspiration til dit eget hjem.

 • Den gode stemning er helt i top.

 • Her er de super glade for at hygge, og det afspejles i billederne.

@R_libellule

Dream away! Det er der masser mulighed for på profilen @r_libellule. Billederne på denne profil er reposts, så indholdet er meget varieret, og der er ingen grænser for, hvor specielt og prægtigt det kan være. Udover det er billederne for det meste inddelt i temaer som fx ”Monochrome Monday” og ”Simplistic Sunday”, hvor billederne så er i stil derefter.

Billedet her er fra temaet ”White Wednesday”. @r_libellule har også en facebookside til dem der bare ikke kan få nok af de inspirerende billeder.

Derfor skal du følge @r_libellule på Instagram:

 • Profilens indhold er ikke begrænset af fire vægge eller et budget.

 • Det bliver altid oplyst, hvor billederne er fra og somme tider også, hvornår de er fra.

 • Systemet i temaer resulterer i, at indholdet er let overskueligt.

@Dndbella

”Love all things old and chippy” sådan står der på Instagram-profilen @dndbella, der tilhører den loppemarkedsglade Nassika. Hvide og brune farver er overbevisende og dominerende i det velbelyste hjem, og hendes kærlighed til vintage-inventar danner en rød tråd gennem hendes indretning.

Hun giver med glæde gode råd til sine følgere, men er heller ikke bange for at spørge dem til råds. Udover at gå på jagt i loppemarkedsland nyder Nassika også at give møbler en kærlig hånd. Pensler, slibepapir og lidt knofedt, og så er det bare i gang med arbejdet.

Derfor skal du følge @dndbella på Instagram:

 • Hvis du leder efter gode tips og tricks eller har nogle at give, så er denne profil et rigtig godt sted at starte.

 • Hun poster hver dag, og oftest flere billeder dagligt.

 • Hendes billeder giver et fint indblik i hendes hjem, som er i konstant udvikling.

@Deeplydistressed

Den amerikanske Natalie C. brænder for at forandre møbler og bringe naturen ind i stuen, og det viser hun på sin Instagramprofil @deeplydistressed. Hun er dygtig til at tage et standardmøbel og transformere det til noget unikt i hendes indretningspuslespil. IKEA er det sted, hun primært finder hendes møbler, og efter en omgang med pensel, slibepapir og lidt ekstra finish, gives mange møbler et unikt, personligt præg. Hendes Instagram-profil er god inspiration, hvis du ønsker at inddrage mere retro, råt træ og natur til din dagligdag derhjemme.

Derfor skal du følge @deeplydistressed på Instagram:

 • Hun er dygtig til at få det botaniske ind i stuen, uden at det tager over.

 • De lyse tekstiler kombinerer hun med succes med hendes mørke flettede kurve og det lyse trægulv.

 • Hun tagger på inventaret, hvor hun har købt det.