10 kunstnere du virkelig bør følge på Instagram

Instagram er meget mere end latte-art og selfies. Se 10 af vores kunstner-favoritter på Instagram blandt malere, tegnere og fotografer.

© joseparla & anders_morgenthaler

Husk at du kan følge os på Instagram, og at du kan dele dine billeder under #boligmagasinet.

Anders Morgenthaler

Dansk tegner, forfatter og filminstruktør. Poster sjove og underholdende satiriske tegninger, som utvivlsomt vil få dig til at trække på smilebåndet.

José Parlá

Amerikansk gadekunstner som eksperimenterer med gadelivets graffiti. Og så er han også rigtig dygtig til at anbefale spisesteder!

Victoria Ying

Tegner og maler hos Disney. Hun har blandt andet være med til at udvikle tegninger og figurers udseende i film som Frozen, Big Hero 6 og Tangled.

HuskMitNavn

Pseudonym for dansk tegner og gadekunstner. Han har en helt unik stil, som gør, at du med det samme kan kende hans tegninger, der både er sjove, eftertænksomme og unikke.

Rachel Ryle

Selvlært illustrator og animatør, som startede sin tegnekarriere på Instagram. Hun inkorpererer sine tegninger i små sjove filmklip, som giver det, hun laver en dimension mere.

Lorraine Loots

"I make paintings for ants," siger beskrivelsen på hendes profil, og det er faktisk lige, hvad hun gør. De mindste og helt utroligt detaljerede tegninger og malerier bliver posted og gerne med en mønt eller blyant til sammenligning af størrelser. Banana for scale!

Daniel Arsham

Med nedbrydning af struktur, former og materialer kalder Arhsam sig selv en slags satiriker - i den seriøse ende, bevares. Derudover er hans profil ofte det første sted, han deler nyheder om nye projekter. Så har han også en del seje bekendtskaber som fx Bill Clinton og Kanye West.

Terry Richardson

Amerikansk fotograf som er kendt for sine fotografier af store Hollywood-stjerner, men også for sin kontroversielle stil og omdiskuterede tilgang til at fotografere modeller, sangere og skuespillere. Thumbs up!

Spencer Hibert

Det tætteste du kommer på et syretrip mandag formiddag. Kunstneren beskriver sig selv som "interstellar psychedelic space dweller", og allerede der har vi bevæget os ud i noget meget mystisk og utrolig flot.

Corey Richards

Eventyrsfotograf som med sine billeder er en visuel historiefortæller fra det virkelige liv. Han har vundet et utal af priser, og hans billeder har været på forsiden af magasiner som the New York Times, National Geographic og Outside.