10 loppeentusiaster du skal følge på Instagram

Banker dit hjerte for retro og second hand? Bolig Magasinet har håndplukket 10 instagrammere, der inspirerer os til at indrette med loppefund.

© @myhouseins

@SMUKTBRUGT

Laura ejer butikken Smukt Brugt på Amager. Her udvælger hun med sikker hånd de flotteste fund til sin butik. På @smuktbrugt deler Laura nyheder fra butikken samt billeder fra hendes eget inspirende hjem.

Læs også: 10 smarte tips til at sælge på loppemarked

@LOPPEDESIGN

Loppedesign er en online shop, der sælger retro og genbrug. Udover de klassiske ting, som træ og keramik kan du gøre skæve fund her. Var det noget med en gammel ketcher eller en grøn sifonflaske?

@MAIAYS

I Maias hjem pynter både Robert Jacobsen og Asger Jorn. Hendes forkærlighed for kunst og farver ses overalt i lejligheden. Den rå mustensvæg står som en fin kontrast til hendes kunstværker.

Psst. Maia har også noget så eksotisk som et skildpaddeskjold hængende på væggen.

@EMILY_KATZ

@emily_katz hjem er som få andres. Mest af alt minder det om en hyggelig marrokansk hule. Hos Emily er materialesammensætningen unik. Her blandes glas, tekstiler og træ med stor succes.

Læs også: Sådan går du på loppemarked

@MEDISTERKAKE

Hvem har en live size Storm Trooper stående i stuen? Det har herren bag @medisterkake. Her mødes retro og nyt design. Gå på opdagelse i et hjem, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Verner Panton står side om side med hele byer bygget i Lego. Med sikkerhed et hjem, du aldrig bliver træt af at besøge.

@THERUSTYHOME

Julie, der regerer på @therustyhome er vild med secondhand og retro. Det bærer hendes hjem i den grad præg af. Se hendes fine hvide sofa fundet på DBA eller hendes drøm af en bar – der er indeni en globus.

@FRK.OVERSPRINGSHANDLING

Man kan ikke sige genbrug og retro design uden at nævne Julia fra @frk.overspringshandling. Hun har forvandlet et gammelt tørreloft på Nørrebro til en sand vintagejungle. Velkommen indenfor.

@FINDERI.DK

Den lille retrobutik, Finderi lå tidligere på Nordre Fasanvej i København, men er for nylig flyttet i en større butik i indre by. På deres instagram giver de et indblik i livet i butikken, samt nyhederne. Følg med og vær en af de første til at spotte de gode sager.

@MARIE.3.TV

Maries hjem er med de sortmalede gulve helt personligt. På væggen pynter skateboards, og den gamle radiogrammofon sørger for hyggen. Kom med på besøg.

@MYHOUSEINS

Hos Kristina, der står bag @myhouseins pynter fint keramik og stentøj. I hendes hjem er der fokus på det rustikke udtryk.