10 nemme og billige DIY sengeborde og natborde

Drømmer du om et smukt sengebord, der ikke koster alverden? Pift dit soveværelse op med et personligt natbord, du selv kan lave til få penge. Her får du 10 nemme DIY sengeborde til inspiration!

DIY sengeborde
© PR
Svævende DIY sengebord
© IKEA

1. Svævende DIY sengebord

Vis dine evner som handyman med et hjemmelavet sengebord. Bor huller i et massivt stykke træ, før reb igennem og bind stramme knuder. Hæng den svævende sengebord op i den ønskede højde på en gardinstang over din seng.

LÆS OGSÅ Sengeborde: Her finder du de 18 allerfineste på markedet

Væghængt sengebord diy
© Boligmagasinet

2. DIY sengebord af trækasser

Køb en trækasse fra Trævarefabrikernes Udsalg, mal den i din yndlingsfarve og hæng den op ved siden af sengen. Et nemt, billigt og pænt væghængt sengebord.

Nemt sengebord af magasiner og bøger
© Skonahem

3. Hjemmelavet sengebord af magasiner og bøger

Denne hjemmelavede sengebordsløsning med magasiner og bøger stablet oven på hinanden er nem at udføre og samtidig billig. Derudover ser denne DIY også super dekorativt ud.

Smal bænk til små soveværelser
© mydomaine

4. Smal bænk til små soveværelser

Hvis du har plads til at rykke sengen lidt ud fra væggen, kan du også vælge at tilføje en smal bænk i naturmateriale. Med dette DIY sengebord har du hurtigt masser af plads til bøger og planter ved siden af sengen.

Rustikt natbord af betonklodser
© Dwell

5. Rustikt, hjemmelavet natbord af betonklodser

Betonklodser er utrolig budgetvenlige. Kast dig ud i et DIY sengebord, og giv dit soveværelse et rustikt look med et par stykker ved siden af din seng.

Sengebord med etageopbevaring
© IKEA

6. Hjemmelavet sengebord med etageopbevaring

Lav et DIY sengebord med et minimalistisk udtryk og maksimal opbevaringsplads. Brug en robust opbevaringsboks og fyld den med dine basisting. Giv boksen ben med eksempelvis bøger, mursten eller noget andet solidt - og så er dit hjemmelavede sengebord klar.

Sengebord af kvadratiske kasser
© IKEA

7. Væghængt sengebord af kvadratiske kasser

Skab et blikfang med et farverigt miks af kvadratiske, væghængte kasser med og uden låge, der holder dine ting ude af syne. Hæng en af dem i sengehøjde med åbningen vendt ind mod dig selv. Det er praktisk og ser smart ud samtidig. De væghængte kasser kan købes billigt hos Ikea.

Billigt sengebord af Ikea-hylde
© Kelsey Design

8. Billigt og nemt sengebord af væghængt Ikea-hylde

Køb en af Ikeas velkendte hack-hylder, og du har et nemt og billigt væghængt natbord.

Malet trappeskammel som sengebord
© Craftitfair

9. Malet trappeskammel som sengebord

Brug en lille trappeskammel som sengebord. Du kan eventuelt kaste dig ud i et DIY sengebord, ved at male den nederste del af skamlen for et unikt look.

DIY hængende sengebord
© The Merry Thought

10. DIY svævende sengebord

Bring naturen ind i soveværelset med dette DIY svævende sengebord af massivt valnøddetræ. The Merry Thought har lavet en detaljeret gennemgang af DIY sengebordet her.

Har du fået blod på tanden til at kaste dig ud i flere byg selv møbler? Så se vores liste med brugervenlige guides til forskellige byg selv møbler til hjemmet.

HÅNDPLUKKET TIL DIG