12 tegn på, at du faktisk burde tjene penge på indretning

#7 Dine veninder er vant til, at de også lige får en personlig boligstylist på besøg, når de inviterer dig!

Will and Grace
© Pinterest

Skal du snart tage springet?

Kommer andre til dig, når de skal have nye spisebordsstole, eller hvis der skal ske ændringer i stuen? Så er du sikkert også typen, der kan sætte hak ved disse 11 typiske tegn på, at du burde tjene penge på dine indretningsskills. Det viser nemlig, at du har helt styr på alt hvad der hedder interiør, design og indretning og at du måske er lidt af en "bolignørd".

1. Du forholder dig lige meget til wc-spand og spisebordsstole

På dit opvaskemiddel står der Humdakin eller Meraki og desuden har du en saks i guld og skraldespanden er selvfølgelig fra Vipp. Du formår at gøre de kedeligere ting i hjemmet en anelse sjovere ved at finde de rigtige brands, som samlet set giver et lækkert helhedsindtryk.

2. Dit rod er planlagt og stylet

Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje hjemme hos dig. Og hvis der skulle være noget, der ser tilfældigt ud, så er det helt sikkert ikke tilfældigt. Din billedvæg er rodet på den flotte måde og dine puder er "kastet" omhyggeligt i sofaen og de magasiner, der ligger på dit sofabord ligger der med fuldt overlæg.

3. Du spiser mest med øjnene

Når du skal prøve en ny café eller restaurant er det anmeldelsen af indretningen, du fokuserer på og ikke så meget, hvor god en latte, de formår at lave eller om maden er til en Michelinstjerne.

4. Elektronik er djævlens værk!

Din kærestes playstation er det eneste, du kan fokusere på, når du træder ind i stuen. Hans soundbar gør også lidt ondt i øjnene, men den er i det mindste stilren.

Du trawler Pinterest tomt for at finde den smarteste løsning, så du kan slippe for synet af spillemaskinen, og du skal nok finde den som kan skjule den på pæneste vis.

PSSST! Skal der ske noget nyt i stuen? Se 10 smukke tv-møbler der forvandler din stue

LÆS OGSÅ 7 nemme løsninger: Sådan indretter du dit tv "væk"

5. Et skævt billede kan martre dig i dagevis

Her hentydes der selvfølgelig til billeder og hylder, der hænger skævt, men det er kun dig, der ser det. Og ååhh hvor er det fristende lige at gå over og rette op, selvom det er første gang, du besøger din nye svigermor, og det kun viser, at du er hysterisk..

6. Du er på fornavn med farvehandleren

Soveværelset får en tur et par gange om året med tidens hotte farver, og familien er ikke helt lige så begejstret for den konstante udskiftning, som du er over den nye skønne nuance.

Dit næste projekt er selvfølgelig loftet, men den idé har du ikke lige fået luftet med manden i huset endnu..

7. "Du kunne jo også gøre ... "

Dine veninder er vant til, at de også lige får en personlig boligstylist hjem, når de inviterer dig. Det er heller ikke unormalt, at du har tidens hotteste plante med som værtindegave eller andre boligting, som du mener ville klæde venindens hjem.

.. Er det for upassende at tage en malerbøtte med den der flotte puderfarve med?

8. Boligentusiasmen kan ses overalt - også i garderoben

80% af dine besøg i H&M er ikke for at finde tøj, men for at smutte forbi H&M home. Skuffelsen er S T O R når butikken ikke har den afdeling!

I det hele taget afspejler din begejstring for indretning sig i dit tøj. Det forklarer blandt andet, hvorfor du har en marmormønstret skjorte eller kjole i Liberty-stof.

9. Dit sprogbrug er begyndt at smitte af

Din samlever er simpelthen blevet godt og grundig smittet og siger nu ord som "DIY-projekt" "Violinfigen" og "Nordisk Minimalisme", fordi du selv bruger udtrykkene til hudløshed.

Han ved endda også, hvad ordene betyder og snakker entusiastisk med om det nye boligbrand over morgenkaffen.

10. Du er vaks som en ninja

Gæsterne tror (fejlagtigt!), at de må bruge puderne i sofaen til at læne sig op ad, men nej nej nej. Lige så snart de forlader pladsen, skynder du dig at banke dem tilbage i den rette form og først herefter kan du trække vejret igen. Du har efterhånden så meget træning, at dine gæster ikke bemærker det.

11. Din største drøm er at få din bolig i et magasin

Du E L S K E R at indrette og tænker på, hvad næste projekt skal være i dit hjem hele tiden. Faktisk bliver du nok aldrig færdig, og du har det klart bedst, når al er ryddeligt og pænt og du kan forestille dig, hvordan det perfekte billede kunne blive taget lige nu og her.

12. Du har fotografisk (interiør)hukommelse

Når du træder ud af et lokale, kan du gengive de mindste detaljer i indretningen minutiøst. Du så, om der var høje fodpaneler, hvilken farve lampen var og hvilken plante, der stod i hjørnet. Til gengæld husker du ikke helt, hvem det var, der boede der, eller hvad butikken hed.

Er svarene JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA JA? Så er vores svar JA! Spring ud i det!

Få de bedste boligreportager, DIYs, indretningstips og konkurrencer fra Bolig Magasinet gratis - tilmeld dig her