15 idéer: Så smukt kan du style et billigt Ikea skab

Ivar skabene fra Ikea er både pæne og rummelige, og så kan de styles på alverdens forskellige måder. Se med her, hvor vi giver 15 bud på, hvordan du kan give din indretning et personligt touch med de billige skabe.

Ivar, en fleksibel herre

Med sit simple design og sin fantastiske rummelighed er Ivar skabene fra Ikea et af de slags møbler, som på magisk vis passer ind i nærmest alle rum. Et enkelt skab er perfekt på kontoret eller i entreen, med to skabe ved siden af hinanden får du en fin skænk til stuen eller køkkenet, og sætter du tre eller fire skabe op, har du pludselig et helt klædeskab til soveværelset eller børneværelset.

Ivar skabene kommer i to dybder på 30 og 50 cm, til henholdsvis 450 og 600 kr.

Se med nedenfor, hvor vi har samlet 15 ideer til, hvordan du kan gøre de funktionelle skabe ekstra dekorative og personlige.

LÆS OGSÅ Find opbevaring til din garderobe blandt 11 smukke skabe

Råt og simpelt

Ivar skabene er lavet i ubehandlet fyrretræ, og hvis du holder af et nordisk og råt udtryk, fungerer de helt perfekt, som de ser ud, når du pakker dem ud af emballagen fra Ikea.

Sving penslen

Ivar skabene er lavet i ubehandlet fyr, hvilket gør dem ideelle til et lille malerprojekt. Vælg et ensfarvet look i din yndlingsfarve, eller giv dig i kast med låger i forskellige farver, hvis du vil have et mere opsigtsvækkende møbel.

Tip: Før du maler, er det en god idé at give skabet en grunder, så træmalingen hæfter bedre.

Med ben på

Vil du give dit skab et mere færdigt udtryk, eller har du gipsvægge, som ikke kan bære skabene alene med et par skruer, kan det være en god idé at sætte ben på skabet. Vælg træben og mal dem i samme farve som skabet, eller gå efter metalben for et mere let udtryk.

Matchy matchy

Tone-i-tone looket er en stor tendens denne sæson, og med Ivar skabene kan du nemt hente tendensen ind derhjemme. Du skal dog være opmærksom på, at skabet helst ikke må males med samme maling som dine vægge, men har bedst af træmaling.

Black & white

Er du til det monokrome sort/hvide look, kan du male Ivar skabene sorte, og lade dem stå som en markant kontrast til dine hvide vægge. Og så er den store flade på skabets top genial til et lille sort/hvide stilleben.

På børneværelset

Du kan aldrig få for meget opbevaringsplads på børneværelset, og her er især det dybe Ivar skab genialt til legetøj. Med lidt fantasi og et par bøtter maling kan du pynte skabene med søde, barnlige motiver, og gøre dem til en dekorativ del af indretningen.