17 ting du skal købe til dit hjem

Du kan godt begynde at spare op. De her investeringer skal du gøre i til boligen.

Ting til lejligheden
© Unsplash

Shopaholic?

Sidder du allerede nu og drømmer om de investeringer, du skal gøre dig i interiørbutikken og på nettet? Så tjek listen her – vi hjælper dig nemlig på vej og afslører 17 ting, som du helt sikkert kommer til at købe til hjemmet i løbet af året.

1. Møbler i smaragdgrøn

En sofa, lænestol eller sidebord i smaragdgrøn går til både hvid, sort og grå – og kan stå i skarp kontrast til de bløde rosa nuancer, der findes overalt lige nu.

Sofa
© Sofakompagniet

2. Kobber

Interiør og dekorative itims i kobber tilbyder et mere feminint look sammenlignet med de øvrige metaller.

Ting til lejligheden
© xakt.dk

3. Håndlavet keramik

Ud med masseproduceret ikea-stel og ind med håndlavet, unikt og originalt service.

Keramik til lejligheden
© MK Ceramics

4. Hvidevarer i mat sort

Skal du investere i et nyt køleskab, opvaskemaskine eller ovn, så vælg en variant i mat sort for et stilsikkert og tidløst look.

Hvidevarer til lejligheden
© Samsung

5. Et rustikt træbord

Tilfør noget natur til boligindretningen med et rustik bord af træ.

Træbord til lejligheden
© lastrummet.dk

6. Imiteret pels og skind

Puder, puffer og tæpper i imiteret pæls er hverken dårlige for dyrene eller dyrt for pengepungen. Derfor skal du helt sikkert kaste nogle penge efter det.

Ting til lejligheden
© Ikea

7. Sengetøj

Smukt sengetøj kan man aldrig få for lidt af og heldigvis er både danske og udenlandske brands ivrige efter at forsyne dig med de fineste, lækreste og blødeste varianter – så hold dig endelig ikke tilbage.

Sengetøj til lejligheden
© HAY

8. Elektronik

Smarte elektronikløsninger til hjemmet - Apple Tv, mobilstyrede elpære, bluetooth-højtalere og andre smarte sager til boligen, der gør alting nemmere – eller i hvert fald mere elektronisk.

Elektronik til lejligheden
© Phillips

9. Håndvævede kurve

Til opbevaring, dekoration og servering – håndvævede kurve er et musthave til boligen. Mange kurve kan købes af fairtrade-mærkede importører, så du samtidig støtter kvinderne, der sidder og producerer dem

Kurve til lejligheden
© Form Ajour

10. Pom pom´er

På alt fra kurve til badeforhæng – interiør med pom pom´er skal i den grad (mere) ind i boligen.

11. Antik service

Tallerkner, fade, tekander og skåle – køb det på det lokale loppemarked eller i antik butikken og bland det med dine egne ting i køkkenet, for et personligt og unikt udtryk på både hverdagsbordet og til gæstemiddagen.

Antik til lejligheden
© iStock

12. Vindispenser

Det bliver aldrig umoderne at drikke vin (og heldigvis for det). Derfor er det på tide, at investere i pæne løsninger til vinen – brug året til at jagte smarte dispensere eller små vinkøleskabe.

Vinkøleskab til lejligheden
© LiebHerr

13. Interiør til hjemmebaren

Måske en smart serveringsvogn, flotte krystalglas eller en lækker shaker er det, der mangler for at du får fuldendt din hjemmebar.

Hjemmebar til lejligheden
© Everclassic.com

14. Midlertidigt tapet

Dekorer hjemmet med farvestrålende tapet en uge og skift det i den næste. Midlertidigt ”stick on”-tapet, der fungerer lige som wallstikers, er geniale til at skabe forandringer i hjemmet nemt og hurtigt.

Ting til lejligheden
© illux.dk

15. Lamper i naturmaterialer

Læder, bast og pileflet som lampeskærme. Ud med metal og messing og ind med naturmaterialerne for et naturligt look og flot lys.

Lampe til lejligheden
© xakt.dk

16. Planter

Og masser af dem. Især sukkulenter, der er nemme at holde og gode for indeklimaet.

Planter til lejligheden
© Planteplaneter

17. Kunst til væggen

Internettet flyder over med shoppesider, hvor du kan gøre fantastiske fund til væggen. Dyre kunstprints og billige plakater, små, store, afdæmpede eller sprælske. Der er nok at vælge imellem.

Ting til lejligheden
© Designdelicatessen