© Everclassic.com

20 kr. er en fair jysk pris ...

Stine Rishøj Madsen, 30 år, købte sit livs fund for 20 kr. og fandt senere ud af det var flere penge værd. I dag kan hun ikke skille sig af med det.

21. marts 2015 af Rasmus Warnke Nørregaard fra Everclassic.com

Stine er interiørdesigner og ejer retrobutikken byWood. byWood er en lille retro butik på Peter Fabers Gade, Nørrebro. Butikken har eksisteret i 1,5 år og forhandler teaktræs møbler, keramik og lamper fra 60'erne og opefter.
Ved siden af ByWood arbejder Stine også som indretter i IKEA, hvor hun indretter de små rum som varehuset er så kendt for.

Stines bedste fund er en Jytte Trebbien vase, som hun fandt hos en marskandiser i Randers, som er Stines fødeby. Den stod ensomt på en hylde og hun faldt med det samme for dens fine glasur og dens rene form. Den kostede 20 kr hvilket, ifølge Stine, var en fair jysk pris. Det var først da Stine kom hjem og søgte på kunsteren, at hun fandt ud af at den faktisk var penge værd. På daværende tidspunkt var Stine lige blevet selvstændig og besluttede at vasen skulle sælges og give lidt ekstra penge til årets festivalbillet. Problemet var bare at hun var blevet "dus" med vasen og virkelig havde forelsket sig i den - og nu passer den perfekt ind i det lille stilleben Stine har. Nu kan jeg slet ikke skille mig af med den, slutter Stine.

Bolig Magasinets skribent, Rasmus Warnke Nørregaard, er direktør for Everclassic.com . Her kan du gå ind og købe og sælge kunst, møbler og design.

Andre læsere kan også lide...

Seneste

Måske er du interesseret i ...