3 geniale forslag til dig, der hele tiden ændrer smag

Kan du nikke genkendende til hele tiden at ville skifte ud, så er her nogle tips, der kan hjælpe lidt på budgettet!

© Unsplash

Vi er simpelthen nogle, der bliver mere påvirkede af nye trends, designs og idéer end andre. Og det er der absolut ingen skam i! Forandring fryder jo, som man siger.

Men det er ikke nogen hemmelighed, at det er dyrt hele tiden at skifte mening og skifte ud. Derfor har vi samlet tre tips til dig, der hele tiden ændrer smag – men som godt vil spare lidt på de udgifter, der følger med den konstante trang til forandring.

1. Køb en modulsofa

Det ene år skal den være en standard 2-personers. Det næste år skal den have chaiselong, og ville det ikke være flot med en hjørnesofa?

Sofaen er en dyr herre at skifte ud i tide og utide, men her er modulsofaen altså din bedste ven. Du kan bygge på og rette til, som du vil, hvad end du har fået en ny idé eller et ekstra familiemedlem at tage hensyn til. Og den er nem at rykke rundt på, hvis den pludselig skal ind i et andet rum!

2. Mal, mal, mal

Det er ikke kun på sofafronten, det kan være dyrt at skifte ud. Køkkenet er for eksempel et rum, hvor det er både (ekstremt) dyrt og besværligt at lave om. Og hvad gør man så?

Man maler! Hvis du vælger et neutralt køkken i god kvalitet, kan du have det i rigtig mange år, og samtidig få lov at lave om og ændre udtryk ved at male. Mal en væg, en dørkarm eller vindueskarm, eller hvad med loft eller gulv? Der er utroligt mange muligheder, og selv et par farverige greb kan gøre en verden til forskel.

3. Leas din bil

Nye trends og designs gælder ikke kun i boligen. Og nu vi er ved de dyre køb, så bliver vi nødt til også at vende bilen, som jo er en ret stor udgift. Men biler ændrer også udseende, ligesom trends skifter – og din personlige smag måske gør det samme!

Hvis du har det med at skifte smag, hvad angår biler, så kan det være en god idé at lease din bil i stedet for at købe. Hvis du privatleaser en Renault Megane E-Tech 100% Electric hos Renault binder du dig faktisk kun til bilen i 12 måneder, hvorefter du kan skifte den ud med en ny, hvis design eller funktionalitet passer dig bedre. Udbetalingen er desuden på 0 kroner, så der er altså ingen ekstra udgifter i forbindelse med skiftet.

Altså kan du (næsten) skifte bil, lige så tosset, du vil!

Renault Megane E-Tech 100% Electric.*

© Renault

Renault Megane E-Tech 100% Electric har et design, som er værd at fremhæve. Her er nemlig tale om et stilfuldt crossover-design med lækre detaljer som for eksempel guldelementer og det grafiske design på alufælgene.

Også komforten er der styr på, og blandt andet er der både varme i rat og sæder til de kolde dage. Bilen er rummelig, så der er plads til det nødvendige, hvad end det er en autostol på bagsædet eller en ny skammel i bagagerummet.

Hvis du vælger at lease en Renault Megane E-Tech 100% Electric, kan du desuden få den til omgående levering – så er der ny bil på nul komma fem!

Renaut Megane E-Tech 100% Electric.*

© Renault

Stor udstyrspakke:

  • Renault Megane E-Tech 100% Electric Iconic 60 kwh, 220 hk. Elforbrug 160 wh/km, 0 g/km co2, rækkevidde 428 km (wltp bl. kørsel).

Lille udstyrspakke:

    • Renault Megane E-Tech 100% Electric Equilibre 60 kwh, 220 hk. Elforbrug 160 wh/km, 0 g/km co2, rækkevidde 442 km (wltp bl. kørsel).