© iStock

3 indretningstips der giver din bolig mere værdi

Se, hvordan du med den rigtige indretning kan optimere din bolig, så den fremstår mere attraktiv. Bolig Magasinets stylist Julie Løwenstein afslører hvordan.

30. januar 2017 af kommerciel redaktion for danbolig

Du kan faktisk indrette dig til flere kvadratmeter og udnytte din boligs fulde potentiale, så den bliver mere attraktiv, hvis du en dag vil sælge.

Bolig Magasinets stylist Julie Løwenstein forklarer her, hvordan du med lette tips og tricks kan indrette med udbytte.

Læs også: Vind stylist Julie Løwensteins indretningsfavoritter til en værdi af 10.000 kroner.

1. Fremhæv det positive i de dyre rum

Køkken og badeværelse er de dyre rum at renovere, og derfor er der meget at hente med den rigtige indretning. Prøv at arbejde med det, du allerede har ved at fremhæve det bedste i rummene.

Julies nemme tip:
Et gammelt køkken kan få en nem makeover, hvis du maler lågerne i en smuk farve og skifter grebene - det gør en stor forskel.
På badeværelset kommer du langt ved at male klinkerne, så rummet bliver frisket op. Vælg håndklæder i samme nuance for at give rummet en øjeblikkelig opdatering, og brug duftlys, blomster eller de populære eukalyptusgrene for at give badeværelset en dejlig duft. Det er altsammen med til at give rummet et godt førstehåndsindtryk.

2. Snyd dig til flere kvadratmeter

Selvfølgelig kan du ikke trylle et ekstra værelse frem i din bolig, men du kan med indretning skabe et følelse af, at boligen er mere rummelig. For hvem drømmer ikke om mere plads? Ofte køber vi et nyt hjem, fordi vi har brug for flere kvadratmeter, og derfor er det en vigtig faktor, hvis du vil give din bolig mere værdi.

Julies nemme tip:

God opbevaring giver altid en følelse af mere plads, fordi du dermed kan bo mere enkelt. Så kig kritisk på dine møbler, og behold dem, du virkelig holder af og som har flere anvendelsesmuligheder. Få eventuelt opbevaret de møbler, du ikke kan skille dig af med. Tænk i integreret opbevaring såsom en opbevaringsbænk, du også kan sidde på, og udnyt de skæve kroge i boligen til enten indbygget opbevaring eller en hyggelig siddeplads. Det giver en stor effekt, at der er tænkt over tingene og hjemmet fremstår gennemført og rummeligt.

© iStock

3. Skab en rød tråd i boligen

Hvis indretningen har en gennemgående stemning, bliver vi forført og får lyst til at se mere. Det kan være farver eller materialer, der går igen fra rum til rum. Hvis du sætter din bolig til salg, kan det godt være, at stilen måske ikke er den, køberne selv ville vælge, men et gennemført hjem efterlader et stærkt indtryk.

Julies nemme tip:
Start med at finde ud af, hvilken stil, du godt kan lide, og find så accessories såsom puder, lamper, kunst og nips, der har netop dét udtryk. Du kan også finde nogle farver, du synes, spiller smukt sammen og male udvalgte møbler og vægge i boligen.

Hvis du overvejer at sælge din bolig, så bestil en salgsvurdering hos danbolig. Det er gratis og uforpligtende og giver dig en professionel vurdering af, hvor meget du kan forvente at få for din bolig. Du får også kompetent og seriøs rådgivning om netop din bolig. Bestil en salgsvurdering her.

Deltag også i konkurrencen om en komplet indretningspakke til dit hjem til en værdi af 10.000 kroner, der er specielt udvalgt af Bolig Magasinets stylist Julie Løwenstein. Deltag her.

Måske er du interesseret i ...

Andre læsere kan også lide...

Seneste