3 indretningstrends til din lejlighed i 2023

Det går aldrig af mode at have en skøn og personlig lejlighed, som du føler dig hjemme i. Og et par trendy indslag a la 2023 skader da bestemt heller ikke.

© depositphotos.com

Der er ikke noget som at indrette din lejlighed. Det er en mulighed for at udtrykke, hvem du er, og samtidig skabe et hjem, hvor du føler dig afslappet og inspireret. I det følgende introducerer vi dig til tre 2023-trends til din lejlighed. Læs med og kom i indretningshumør…

1. Lejelejligheder

Den første trend, vi vil pege på, er ikke så meget en indretningstrend som en hvad-skal-du-indrette-trend. I disse år er der nemlig mange danskere, der har fået øjnene op for lejligheder til leje fremfor til eje. Trenden skyldes nok, at lejelejligheder giver frihed til at flytte rundt, som man vil, uden at bekymre sig om gæld fra et stort lån.

Hvis du også drømmer om at hoppe med på denne trend, kan du starte på BoligPortal - Danmarks største lejeboligportal. Her finder du alverdens lejligheder til udlejning lige fra de små og søde til de store og herskabelige.

Du kan filtrere resultaterne, så søgningen passer til netop dig. På den måde kan du finde en lejlighed i din foretrukne by, i den foretrukne størrelse og ikke mindst til den foretrukne pris. Og så kan du gå i gang med at indrette efter tidens trends.

2. Naturfarver

Naturen har længe været et hit i indretningen, og i løbet af de sidste år er danskernes indretning eksploderet med planter og naturmaterialer. Vi inviterer stadig naturen indenfor i 2023, hvor det spås, at en naturlig farvepalette kommer til at vinde frem. Det fortæller Mette From, som er trendredaktør hos rådgivningsvirksomheden pej gruppen, til idenyt.

Særligt foråret vil med stor sandsynlighed være præget af lyse naturfarver, udvundet af planter. Disse farver er ofte naturligt mindre kraftige, hvorfor de tilfører en lethed til indretningen. Mette From spår, at vi kommer til at se alt fra brændt orange til rosa og lyserød i løbet af foråret. Til gengæld vil vinteren være præget af kraftige farver og modige kombinationer.

3. Futurisme

I 2022 har du måske bemærket de mange spejle med bølgede former, organisk formede vaser og møbler. Her er tale om et futuristisk og grænsesøgende udtryk, som bryder med de mere traditionelle former og faconer indenfor møbler og indretning. Det er et friskt pust, som blæser med ind i 2023.

Du kan nemlig godt kan regne med at se mere af den futuristiske trend i år. Hvis du gerne vil være med på moden, kan du derfor med fordel gå på udkig efter vovede møbler og genstande, som tager dig et smut til fremtiden. Unikke former og et strejf af rumskib siger dig, at du er på rette vej med indretningen.

Du kan dog sagtens kombinere den futuristiske trend med jordnære og naturlige materialer, for alt fra sten til træ og bambus er nemlig stort på markedet. På den måde mister du ikke fuldstændig jordforbindelsen i din lejlighed.