3 løsninger til dig, der er træt af kabler og ledninger omkring TV’et

Kunne du tænke dig et Insta-venligt TV-område UDEN filtrede og synlige kabler? Vælg mellem tre forskellige løsninger.

skjul ledninger fra tv
© Samsung

Vil du have en hyggelig og lækker stue, men synes du, at krøllede kabler og ledninger omkring dit TV sætter en stopper for drømmen? Så er du helt sikkert ikke alene.

Det er sjældent pænt, når der ligger ledninger spredt ud over gulvet og samler støv. Det kan bare være svært at gennemskue, hvordan du løser det på den nemmeste og flotteste måde.

I samarbejde med Samsung får du her tre smarte tips og løsninger til, hvordan du slipper for de irriterende ledninger.

1. DIY-løsningen: Lav dit eget TV-møbel

Findes der noget federe end at skabe sin egen løsning, præcis som man vil have det? Her er et TV-møbel eller en ledningsskjuler ingen undtagelse. Du kan netop lave dit eget møbel, der matcher dine ønsker og opbevaringsbehov, og som kan skjule ethvert kabelkaos.

Ønsker du et clean look, kan du lave en diskret trækasse i samme farve som væggen – eller du kan i stedet male den i en helt anden farve, der skiller sig ud, og som tilfører noget ekstra. Du kan også overveje at lave en hel panelvæg under TV'et, der både skjuler og pynter.

LÆS OGSÅ 7 nemme løsninger: Sådan indretter du dit tv "væk"

2. Luksus-løsningen: Investér i en skærm uden de mange ledninger

Hvordan får du en stor, flot skærm i hamrende skarp kvalitet midt i stuen – uden det fylder for meget, er for svært at montere eller har alt for mange kabler hængende ud? Du kan overveje at udskifte TV'et med The Premiere fra Samsung, som er en topmoderne projektor. Den kan fremvise en kæmpe skærm, der leder tankerne hen på biografen, men den er nem at montere og placere, da den ikke kræver installeringer i væggen eller loftet.

Projektoren kan nemt placeres på en skænk, og så er den lavet i et afrundet design, så du får et minimalistisk og gennemført look.

skjul ledninger fra tv

Slip for grimme ledninger med The Premiere fra Samsung, som er en laserprojektor, der forvandler din stue til en biografsal. Placer den op mod en væg, og få en 4K- filmoplevelse. Projektoren indeholder stadig de Smart-funktioner, du kender fra fjernsynet.

3. Den simple løsning: Leg med klassiske kabelskjulere

Gem dine kabler til TV'et og andre enheder med en kabelskjuler. Der findes mange udgaver, som giver dig mulighed for at samle og skjule dine kabler og sikre et renere udseende. Hvis du har et Samsung TV såsom QLED 4K eller The Frame, kan du faktisk investere i et '15m One Invisible Connection™-kabel, som er et næsten usynligt kabel, der kan forbinde alle dine enheder via en One Connect Box uden kabelrod.

Køber du en standard kabelskjuler, er der også mulighed for at style det og sætte dit personlige præg. Går du efter et rent look, er det vigtigt, at kabelskjuleren har samme farve som væggen. Du kan også lege med farverne på kabelskjulere ved at købe nogen, der gerne må males på.

LÆS OGSÅ 10 smukke tv-møbler, der opgraderer din stue

skjul ledninger fra tv

Med The Frame kan du selv skabe det udtryk, du ønsker. Du kan nemlig vælge forskellige rammer til TV'et og desuden vise kunstværker og billeder på skærmen, når det er slukket. På den måde kan det blende ind som et kunstværk på væggen.