3 smarte lys, der aldrig brænder ned

Slut med frygten for at brænde hele dekorationen af gran og kogler af.

© Blickfang Design Shop & Pure Candle

Juletid er lig med levende lys i hobetal, og hvor vi tidligere har delt gode tricks til, hvordan du bedst brænder dine lys og undgår, at de soder og det, der er værre, så kommer her et tip til en endnu mere sikker måde at hygge med lys.

LuneDot har netop fået en fod indenfor i Danmark. Mærket er hollandsk, og det mest nævneværdige i deres portefølje er deres Lune S. stage.

Her er lyset nemlig omsluttet af selve stagen, så det kun er vægen, der stikker ud. Inden i er en fjedermekaniske, som skubber lyset op i takt med at det brænder, så du får brugt hele lyset uden det sviner og uden, det brænder ned. I bunden er der magnet, så lyset kan stå sikkert på et metal underlag eller de dertil designet fade.

Desuden minimerer den smarte stage stearindrypperi og brændetiden er dobbelt så lang tid som ved almindelige kronelys.

Kan blandt andet købes her til 399 kr.

Pure Candle har gjort op med den sundhedsskadelige slagside ved de hyggelige stearinlys, og sørget for, at du stadig kan nyde deres udtryk.

Pure candle er lys, der består af to dele – en udvendig skal, som ikke brænder, men bevarer form og farve samt en indvendig beholder med 100 % vegetabilsk olie. Når olien er brændt ud, er det nemt at sætte en ny refill i lyset. Super smart!

Pure Candle, 29 kr. hos Bauhaus

Ikea er sprunget med på vognen og har lanceret deres egen linje af LED-"stearinlys", der flimrer diskret og giver stemningen som ægte lys. De fås ikke kun som bloklys og fyrfadslys, men også som høje lys, der blandt andet passer i Kubusstager og lignende.

Nogle af lysene fås både i hvid, creme og lys pink.

Pakke af fire høje lys, 'Ljusande', til 59 kr. hos Ikea