3 tips til indretning med plads til leg og farver

Det er ikke altid, at legetøjet bliver på børneværelset. Omfavn det, og gør plads til det i hele hjemmet med disse tips.

© Foto: Thomas Dahl. Styling: Lone Monna

Giv plads til ungerne i hjemmet uden for deres værelser, og skab legezoner i stuen og køkkenalrummet med lækker opbevaring, der kan rumme legetøjet på den fineste måde.

Sammen med LEGO DUPLO giver vi dig her tre gode tips til, hvordan du skaber et farverigt hjem med masser af plads til børn og leg,

1 Køkkentid er legetid

V bruger mere og mere tid i køkkenalrummet, der for de fleste er blevet hjemmets hjerte. Gør derfor plads til hele familien med legehjørner, så selv de mindste også kan være med, selvom de ikke sidder ved bordet.

© Foto: Thomas Dahl. Styling: Lone Monna

PÅ BILLEDET Slagbænk i massiv fyr, Trævarefabrikken. Vase, Rawii. Gulvtæppe, Rug Solid. Pude, Bloomingville. Klodser, LEGO DUPLO 10915 Alfabetvogn og 10925 Legeværelse

*TIP Skab små, hyggelige legezoner med tæpper og puder i de rum, du ofte befinder dig i, så familien kan være samlet. En lille slagbænk giver både stemning og masser plads til LEGO DUPLO klodser.*

2 Stimulerende farver

Gør hjemmet til en legeplads for både børn og voksne ved at at indrette med masser af farver. Skab harmoni ved at holde dig til en farvepalet, du holder af eller gør dig glad, og brug den som udgangspunkt for din indretning.

© Foto: Thomas Dahl. Styling: Lone Monna

PÅ BILLEDET Trækasser, Christina Dam. Glasvase, Hay. Sofa, Sofacompany. Fletkuffert, Bloomingville. Tøjkanin, Bloomingville. Klodser, LEGO DUPLO 10929 Modullegehus og 10926 Soveværelse.

*TIP Gør plads til legetøjet på en smuk måde med stringente trækasser, der kan stables. Det gør det nemmere at opbevare dine børns LEGO DUPLO sæt, så det blender ind i resten af din indretning.*

3 Varme materialer

Giv farverne et roligt modspil med møbler i materialer som træ, flet og bambus. De naturlige overflader skaber varme og sammenhæng i indretningen, så du nemmere kan skeje ud med farverige og sjove detaljer.

© Foto: Thomas Dahl. Styling: Lone Monna

PÅ BILLEDET Vase, Rawii. Gulvtæppe, Rug Solid. Kurv i flet, Ferm Living. Skammel i egetræ, Ferm Living. Billeder, Mogensen Lopez art print. Sko, privateje. Klodser, LEGO DUPLO 10929 Modullegehus.

*TIP Vælg fine fletkurve, der gør det sjovt for dine børn at gå på opdagelse i deres sager. Det giver et humoristisk indslag i stuen, og gør det nemt for ungerne at hive legetøjet frem.*

Vidste du...

at LEGO DUPLO er godt for dit barns finmotorik og styrker kreativiteten fra en tidlig alder. Find alle LEGO DUPLO produkter her, og gå på opdagelse i det legesyge univers.