3 veje til smukke vægge med struktur

Der er mange muligheder, hvis du drømmer om rå vægge med struktur. Lad dig inspirere af vores 3 smarte idéer her!

3 veje til smukke vægge med struktur: spartel, maling og tapet.
© Tia Borgsmidt

1. SPARTEL

Drømmer du om samme rå look på væggen som Frederik og Manne? Snup drengenes teknik, og mal først væggen med farven ‘s-1502R’ fra Silvan. Lad malingen tørre i mindst tre timer. Spartel derefter ovenpå med farven ‘s3005-Y80R’ også fra Silvan. Prøv dig frem, og vær opmærksom på, at du får et ujævnt look.

2. MALING

Vil du have et mere mat og kalket udtryk, er den nye mineralmaling ‘Lady Minerals’ fra Jotun et hit. Malingen påføres med pensel som almindelig maling, men får forskelligt udtryk afhængigt af, hvordan du laver penselstrøgene. Lange strøg giver en rolig effekt, mens korte strøg giver et mere intenst udtryk. Kalkmalingen fås i 21 nuancer. Læs mere på Jotun.dk.

3. TAPET

Er du ikke så ferm med spartel og pensel som Manne og Frederik, kan du også få et rigtig fint betonlook med tapet. Der findes et hav af betontapeter i forskellige smukke grå nuancer. Nøjes evt. med at tapetsere en plade, og stil den op ad væggen fx ved spisebordet. På den måde får du looket, men kan hurtigt ændre det igen.Prøv fx ‘Concrete 03’, b 48,7 cm x l 9 m, 1.650 kr., Tapeteksperten.dk.

LÆS OGSÅ Sådan fjerner du nemt savsmuldstapet.