4 geniale tips til at udnytte køkkenskabenes sider

Hvis du har et lille køkken er det oplagt at udnytte køkkenskabenes sider til opbevaring af hverdagens nødvendigheder. Her får du vores bedste idéer til, hvordan.

1. Hæng det vigtigste køkkenudstyr op

Med denne løsning har du det vigtigste køkkenudstyr i nærheden af bordpladen. Lav en hylde til krydderier og olie og en stang, hvor du kan hænge f.eks. en holder til en tablet og saks. Og krydderurterne, filmen og plastikposerne? De opbevares på tynde gardinstænger.

2. Køkkenskab med smart opbevaring på siden

Denne løsning er en stor hjælp, især hvis din vaskemaskine og tørretumbler er i køkkenet. Her har du plads til at hænge tøj til tørre, kurve til strygejern og vaskepulver, stofposer til opbevaring af tøj, der skal vaskes i hånden og et lillebitte strygebræt!

3. Side af køkkenskab med legesager

Legeområdet holder dine børn beskæftiget i køkkenet, mens du laver mad. Du kan holde øje med dem, mens de har det sjovt med farver, legetøj og en tablet. Og hvis du sætter stropper på en pude, har du en siddeplads, der kan hænges op.

4. Opbevaring af alle de ting, man vil ha' i nærheden

Denne løsning holder orden på de ting, I gerne vil ha' i nærheden og som ellers ligger i rodeskuffen, og de ting, I skal huske. Vi har brugt en tidsskriftssamler, magnetiske beholdere på en liste og en aftagelig kurv af plast til at holde orden i det hele