Vinreol - 8 flotte måder du kan opbevare din vin på

En vinreol behøver ikke blot være en praktisk løsning - du kan faktisk få nogle, som er utrolig flotte. Vi har her samlet 10 vinreoler, der kan gøre opbevaringen af din vinsamling lidt mere lækker at kigge på.

Vinreol i træ
© Pinterest

1. Stilren vinreol

Denne vinreol i træ er flot, enkel og stilren og passer ind i ethvert hjem. Vinreolen tager sig godt ud, også selvom den ikke er fyldt med flasker af vin.

2. Industriel vinreol

Denne vinreol har et industrielt og råt udtryk med støbejernet og læderstropperne. Den egner sig perfekt, hvis du har en ganske almindelig reol, hvor du vil have plads til at opbevare nogle flasker, men kan også sagtens tåle at stå mere fremme på fx køkkenbordet.

3. Den til yndlingsvinen

Lav selv denne fine version til dine absolutte favoritter - det kræver altså at du kan udvælge blot et par. Er din tørst efter vin større end det, så lav en hel væg med fine læderstropper til at holde dine favoritdruer.

4. Vinreol af en træplade

Det behøver ikke være så kompliceret og med lidt snilde kan du selv skabe denne elegante genistreg. En skrå planke med huller til vinflasker, som du borer op på væggen i en diagonal position. Viola! Sørg for, at træet er tykt nok til at kunne holde vinen!

5. Vinreol i messing

Denne grafiske opbevaringsmulighed til din vin har et næsten skulpturelt udtryk, der vil transformere din vinsamling til den fineste vægudsmykning. Så søger du et strejf af art deco er det noget i denne dur, du skal sigte efter.

6. Indbygget vinreol

Har du et hjerte, der banker særligt højt for vin, så er denne løsning oplagt. Få lavet en indbygget reol, der strækker sig fra gulv til loft som denne stilrene og stramme vinreol gør.

7. Indbyggede hylder til vin

En anden mulighed i stedet for at købe en vinreol er også at få indbygget hylder i væggen til at opbevarer de dyre dråber. Det er både gennemført og yderst dekorativt.

8. DIY: Byg din egen vinreol

Denne anderledes og kreative vinreol er til den store samler! Og umiddelbart et projekt, der er nogenlunde overkommeligt at få skabt.

HÅNDPLUKKET TIL DIG