5 inspirerende billedvægge, der kan give dit hjem wauw-faktor

Der kan ligge mange tanker bag en billedvæg, og de kan laves meget forskelligt. Her er 5 bud på, hvordan du skruer den perfekte billedvæg sammen til netop dit hjem.

Billedvæg til familiebilleder

Billedvæggen har været en stor trend i 2017, og mon ikke den fortsætter? En billedvæg kan laves på mange måder. Du kan bruge sjove, farverige motiver, udelukkende sort-hvid billeder eller kun hænge familieportrætter op, hvis du drømmer om et helt personligt udtryk. Her er 5 inspirerende tips til, hvordan du skaber den helt rigtige billedvæg til netop dit hjem.

LÆS OGSÅ Sådan vælger du den bedste indramning til plakater og kunst

Den helt enkle

Tre billeder kan sagtens udgøre en billedvæg. Det kan være rigtig fint at gøre det helt enkelt. Hold dig fx gerne til ens rammer i samme størrelse for at understrege det simple look.

LÆS OGSÅ 39 topinspirerende billedvægge.

Fyld hele væggen

I stedet for at bruge spraglet tapet til at skabe larm og blikfang i et rum, kan du lave en kæmpe billedvæg og udsmykke en hel væg med billeder fra gulv til loft. Miks rammer og farver - det giver en kæmpe effekt.

Tag hjørnet med

I stedet for kun at udnytte en enkelt væg, så tag hjørne med, når du laver din billedvæg. Det giver et anderledes udtryk og tilføjer personlighed til hjemmet.

Sort/hvid

Er du til det nordiske, minimalistiske look, så hold farverne i sort og hvid. Det skaber ro – samtidig med at det dekorerer væggene.

Den splittede

Skal billedvæggen fylde, uden at den bliver for stor og tung at se på? Så spred den ud, og lav uregelmæssige huller mellem billederne. Denne model er også god, hvis du drømmer om et lidt mere legende udtryk.