5 lækre lounge- og lænestole, der kan stå flot alene

En flot stol er god til at skabe et hyggeligt hjørne, hvor du kan læse, strikke eller bare slappe helt af.

Fem flotte stole

Har du et tomt hjørne i boligen, der er svært at fylde ud, er en flot stol en rigtig fin måde at gøre pladsen mere brugbar.

Den kan suppleres med lækre puder, et lille bord og en fin magasinholder – eller lige, hvad du har lyst til - og så er der dømt hyggekrog. Vi har samlet 5 fine bud, der måske kunne blive din nye yndlingsstol.

© Sofakompagniet

’Flynn’, Sofakompagniet

Denne stol er ret enkel og kan nemt dresses op og ned med accessories. Er du til det romantiske look, er den lyserøde polstring helt perfekt, og ellers findes den også i lys og mørk grå, hvis du går efter et mere dæmpet farveskema.

’Flynn’ koster 2.799 kr. og kan købes lige her.

© Ikea

’Ekenäset’, Ikea

En fin lænestol med retrovibes, der passer perfekt til hjemmet, hvor gammelt og nyt mødes. Den går godt i spænd med både nyt design og charmerende genbrug, så du kan matche den med lidt af hvert.

’Ekenäset’ koster 1.399 kr. og kan købes lige her.

© Normann Copenhagen

’Ace’, Normann Copenhagen

’Ace’ er ikke den vilde flyderstol, men fungerer rigtigt godt som dekorativt element, hvis det er dét, du leder efter. Den fine fløjlspolstring giver stolen en særlig lækkerhedsfølelse, og den er superflot i kombination med et sidebord med et enkelt stilleben eller en plante med volumen.

’Ace’ koster 4.499 kr. og kan købes lige her.

© Sofakompagniet

’Edward’, Sofakompagniet

Denne lænestol har et par skæve detaljer, der giver den lidt personlighed. Den smukke, grønne farve giver et fint farvepift uden at larme for meget, og den er et godt miks mellem komfort og stil.

’Edward’ koster 2.799 kr. og kan købes lige her.

© Idémøbler

’Kiki’, Idémøbler

Det lyse træ passer godt ind i den typisk danske indretning, men du kan nemt give den mere farve med spraglede puder og plaider. Du kan også bruge den helt alene og lade den fine stol komme til sin ret.

’Kiki’ koster 6.999 kr. og kan købes lige her.